Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/behindblueeyes3

Marketing

Hey.....


Kao prvo da ne zaboravim: tnx emily i ivani šta su mi poslsle stranicu(program)za mp3…još nisam skinula nis,ali ocu….stvarno puuuno hvala….i....sorry al danas stvarno necu moci vas kommentirati..budem sutra.....i tnx na komm.blabla
samo sam kopirala iz worda post ...pa....evo uglavnom samo da dodam nesto bitno:

IZGUBLJENA,AKO ČITAŠ,JA SAM SAD NA NETU-ZVAT ĆU TE MALO KASNIJE AL TI SI MENE TREBALA KAD POSPREMIŠ SOBU,HE,HE..smijeh(AKO ME NISI DOBILA MOŽDA SAM BILA NA NETU)...I TO ŠTA MI MORAŠ REĆ.....PA MOREŠ DOĆ I DO MENE MALOyes....DA TE PODSJETIM.....U 13 H TI JE BUSS...HEHE..JAVI AKO CES DOC...PLIZZZZZ....naughtynaughtyDODI JEDAN DAN PRIJE FAKING SKULLLLL...kisskissKISSAM TE...

A sad post:
Pa evo,neki dan sam htjela napisat post al se blog nije otvarao ,valjda su nešto radili na njemu,neam pojma……uglavnom.. da ne duljim…..fak…..
Ovih dana me izivcirala jedna osoba……Ma nista strasno,znala sam da je i inače takva ali…..uffff…..znate ono kad se neke osobe pretvaraju da su nešto što uopće nisu…….Tako umišljene….mislim foliraju se ko da je tko zna što bilo….a ustvari se sve kuži……svaku njihovu laž jer su stvarno prozirne……Ali ajde one bar misle da ih niko ne kuži,pa su sve hepi i super….ma….joj kako me to zivcira…..ali neću u detalje…..mislim da ta osoba to ne čita al ipak…neću u detalje…..
I….što se još događalo ovih dana?????hmm….aha….ono kad sam bila kod frendice….napravile smo pismo za ok....stvarno nam je ispalo super…..ako nas objave saznat ćete…..hehe…..ali tek u broju poslije ovog koji će sad ovaj pon izać.hehehehhehehe

I evo vam sada još jedan tekst o prijateljstvu:

DVA PRIJATELJA

Ovo je priča o dvojici prijatelja koji su išli pustinjom.Na putu su se porječkali i jedan je udario drugog.Udareni se osjećao povrijeđenim,ali je šutke napisao u pijesku: DANAS SAM DOBIO UDARAC OD SVOJEG NAJBOLJEG PRIJATELJA.
Produžili su tako sve dok nisu našli oazu gdje su se odlučili okupati.Onaj što je dobio udarac zamalo se nije udavio kupajući se,ali život mu je spasio onaj drugi.
Kad je došao k sebi,urezao je u kamenu: DANAS MI JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ SPASIO ŽIVOT.
Onaj koji je udario svog najboljeg prijatelja upita:
Kad sam te udario, poruku si napisao u pijesku, a sada je urezuješ u kamen.
Zašto?
Prijatelj mu odgovori:
Kad nam netko napravi nešto loše, to trebamo zapisati u pijesku da bi vjetrovi izbrisali, ali kad netko napravi nešto dobro, to trebamo ugravirati u kamen da ga ništa ne može izbrisati!
NAUČI DA RANE UPISUJEŠ U PIJESAK,A SREĆU UREZUJEŠ U KAMEN!



Post je objavljen 12.01.2007. u 10:16 sati.