Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/13tisultan

Marketing

Detaljist?

Detaljisti su osobe koju veliku pažnju posvećuju detaljima,svjesno ili nesvjesno.Odlučio sam pisati o ovome jer mi je nedavno jedna frendica rekla da sam detaljist-što jesam.Ali ne u smislu da pazim na svaki detaljčić,nego jednostavno uočavam i pamtim detalje bolje od svih ljudi koje poznajem.
I jako često mi neko sere jer vidim svaki jebeni detalj koliko god on nebitan bio.Ko da sam forenzičar-hahaha!
Nedavno sam sa frendom bio vani u nekom klubu,i dok sam se probijao kroz gužvu,netko mi je prišao sa leđa i stavio mi ruke preko očiju.Čim sam ih dotaknuo,znao sam tko je to,zato što sam osjetio ljepo oblikovane ženske nokte.
Naime,jedna cura koja je bila samnom za proslavu Nove je imala te ljepo održavane nokte koje sam vidio na trenutak,i odmah sam to zapamtio-bez da sam ih dodirnuo.Ta cura mi je u tom klubu prišla i stavila ruke preko očiju.Kad sam joj opipao ruke i osjetio te nokte,odmah sam izustio njezino ime,nakon niti 5 sekundi razmišljanja i pogodio sam!
Ona,naravno,nije mogla vjerovati kako mi je to uspjelo i kad sam joj obznanio kako,rekla mi je da sam detaljist.
Priznajem da sam to na neki način primio kao kompliment.
I prije sam imao tu sklonost zamjećivanja detaljčića i bio sam svjestan toga,ali mi nikad nitko do sada nije rekao da sam detaljist!I zato mi je to bilo jako neobično čuti iz nečijih tuđih usta.
Kad sam malo više razmislio o tome,sam shvatio da je to jedna karakteristika koja me obilježava,kao što je npr.-crna kosa ili......šta ja znam šta!Uglavnom,kužite o čemu pričam?!

To je recimo,kao da nekome pokažete sliku koja ima 20 elemenata-što bitnih,što nebitnih.I taj netko će ih vidjeti,recimo 15,dok ću ih ja vidjeti 17-18,ili čak možda svih 20!Nemojte sad mislit da ja sad tu nešto veličam sebe i tvrdim da sam bolji od drugih jer mi to uopće nije namjera,samo sam htio dati neki primjer koji bi mogao dočarati ono o čemu ja tu baljezgam.

Evo,dat ću jedan drugi primjer.
Blogeri,kad budete pisali svoj sljedeći post obratite pozornost na ovo:tamo dole ljevo gdje vam piše ''Promijeni vrijeme objave'',pored stoji jedan mini-kalendar.Ako pažljivo pogledate,vidjet ćete da je jedan od kvadratića vidno izraženiji od drugih!Koliko je vas koji ste to primjetili barem jedanput do sada?Ja ga primjetim svaki jebeni put.....

Bilo mi je drago,a sad idem......pozdrav!

Post je objavljen 11.01.2007. u 20:53 sati.