Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/schokolade

Marketing

Štafeta

Image Hosted by ImageShack.us

Moram priznat da, valjda otkako sam opet postala plava rofl, nisam iz prve skužila o čemu se radi. Sada mislim da jesam. Uglavnom, kako je meni moja draga frendica brunhilda uručila štafetu, sad sam ja na redu iznijeti 5 stvari koje ne znate o meni.

Hm...pa da vidimo:

1. govorim talijanski - trenutno sam na 7., time i zadnjem stupnju u školi stranih jezika, pa bih ga valjda trebala super govoriti. Pošaljite mi Talijana, pa ćemo vidit dead

2. nekolicinu puta igrala sam Lotto i zbilja se nadala barem šestici...al očito JOŠ niš od toga no

3. u ljeto nakon druge godine faksa sam raskrstila sve veze s mojom do tada super frendicom i 2-godišnjom cimericom i to na vrlo ružan način. bila sam u pravu to učiniti jer je naše druženje postalo licemjerno. nisam mogla dalje tako, pa sam to prekinula. dosta puta mi je bilo žao što sam to učinila i htjela izgladit stvari, no i dalje ostaje samo na mislima.

4. obožavam životinje. kao mala imala sam i po 10 mačaka. svaka maca imala je svoje ime, a na kraju i svaka svoj grob. i zbilja sam ih oplakivala.

5. obožavam kuhati i eksperimentirati s receptima. moj uzor u tome su moja mama i Jamie Oliver. nemam sve njegove kuharice, za sada samo 3. jedva čekam imati svoju kuhinju i kuhati za svog mužića, obitelj i prijatelje. Zato - ostanite u dobrim odnosima samnom smijeh jer možda baš vama pošaljem poziv za večeru i super druženje naughty

Ovu štafetu prenosim dalje:

Lennon
kramer
kate


Post je objavljen 11.01.2007. u 20:18 sati.