Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatica15

Marketing

darijo srna...

hey...ljudi moji...evo novi naslov...DARIJO SRNA....a sigurno znate i zasto...pa oni koji neznaju sad cu vam ja objasnit...ovako...darijo srna,zapravo mirela foric prekinila je sa darijo srnom...zasto??zato jer ju je on navodno prevario...tko,zna mozda i je...a mozda i nije...novine ce prve znat...kao i uvijek...ugl...i da bilo je kod njih i prije trzavica...zato jer je darijo u rujnu prosle godine...uoci utakmice rusija-hrvatska...umjesto u hotelsku sobu on se uputio u narodnjacki klub...pa sto lik se voli opustit uz narodnjake...nere mu ona to zabranit...pa nije mu zena...kaj ne???ugl...i da to jojo je isto smetalo...a 2005 godine su se upoznali u narodnjackom klubu...pa di je tu pamet...ok necu previse pricat da ne bi bilo belaja...ugl...da sam ja srnina cura a nisam...ja bi se malo drugcije ponasala...i malo bolje navijala na svjetskom prvenstvu...evo maleni clanak o tome...

Godinu dana bili su zajedno, malo kad pojavljivali su se na javnim mjestima, a prema pisanju jednog tjednika, oko Božića prekinuli su vezu zbog njegove nevjere.
On je nogometni reprezentativac Darijo Srna, a ona Mirela Forić, manekenka agencije Midiken, koja je nakon diplome na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu upisala i postdiplomski studij menadžmenta.
O njemu se najčešće pisalo u sportskim rubrikama sve do rujna prošle godine, kad je uoči kvalifikacijske utakmice protiv Rusije, umjesto da krene u hotelsku sobu na spavanje, završio s Boškom Balabanom i Ivicom Olićem na "cajkama" u narodnjačkom klubu Fontana.
Već tad su počele trzavice jer je Mirela navodno poludjela od bijesa kad je iz medija saznala da se njezin dragi umjesto, na treninzima, uvija uza zvuke turbo-folka. Njihovi prijatelji tvrdili su da se nakon toga neko vrijeme nisu ni viđali. Budući da ni on, ni Olić, ni Balaban nisu otputovali s reprezentacijom na utakmicu, Srna je tih dana boravio u Zagrebu, ali je umjesto kod Mirele Forić spavao u stanu Balabanovih.
U međuvremenu strasti su se stišale pa je Mirela u nekoliko navrata boravila u Ukrajini, gdje Srna igra za tamošnji Šahtar iz Donjecka. Mirela Forić ni jučer nije željela komentirati prekid.

mislim da je to bilo dovoljno...špozdrav od majene srne...kissss


OBAVJEST:JA TRENUTNO NEMREM NIKOG KOMENTIRAT...IZ MENI NEPOZNATIH RAZLOGA...UGL....SVE VAS CHITAM...I POKUSAVAM KOMENTIRAT...AL NEMREM...UGL...KLOFERKA...KAD BUDES NA MSN-U JAVI MI SE OBAVEZNO...KISSS


Post je objavljen 11.01.2007. u 14:38 sati.