Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Jabuke i jabucice

Neki dan sam kod Druza koji je pisa o potrosackom drustvu, u komentarima morala rec kako je to normalan slijed prirodnog toka stvari, civilizacija napreduje, tehnologija se razvija, kineze proizvode, mi se debljamo, kapital se okrece….ma milina.

Danas sam mu rekla da sam totalno primijenila misljenje; en ti tehnologiju i koliko je.

Sta se desilo preko noci? iphone !! Pa ko ce to vise pratit..ah do jucer sam bila tako sretna sa svojim turbo nabrijanim ipodom , kojemu jos nisam ni sve funkcije otkrila, ( who the heck gleda filmove na onom malom ekranu?!?) a, oni vec iza kantuna sa novom stvari dolaze.Evo mi i potrosackog drustva izaslanik, vrazicak zeleni vice sa desnog ramene; kupi, kupi,kupi....
Ahh kako cu sad moc pogleda Z-u u oci I reci mu da bi ja ovo cudo takooo volila imat, kad sam njemu rekla nedavno, citiram: "Kog vraga ce ti novi dvd player sa blue rayom kad imas savrseno dobar sa high definitionom. I uostalom koja je tu razlika; gledas dvd na jednom i na drugom"?!?

Moram priznat da me isto zagolicala ideja, pa sam isla vidit koliko bi me doslo to zadovoljstvo.Prvo cu morat otkazat ugovor koji imam sa svojom sadanjom kompanijom. Iphone ce se moci kupit samo u paketu preko Cingulara , jedne od mreza ovde, a ja imam T-mobile. Super! Ali aj da stavimo racunicu na papir:
Otkaz ugovora $250
Iphone $499 to $599
Novi mjesecni plan oko $150
Zadovoljstvo zbog dizanja zivca sestri: priceless!!


Post je objavljen 11.01.2007. u 02:26 sati.