Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

DOŠLO I DO MENE...

Idem vidjeti šta ima novo kod moje drage Aibreann, kad ono, imam kaj i vidjeti... uvalila mi ovaj lanac.
Pa da ne duljim bacam se na pisanje svojih pet prljavih tajni:
1. Jednom sam sanjala da sam se sexala sa jednom od svojih najboljih frendica... ona ne zna za ovaj blog tako da ću ju moći nastaviti gledati u oči. A trebalo mi je da ju opet počnem ponovno gledati u oči nakon tog sna. Dakle, radnja se odvijala u njezinoj sobi, u fotelji i ja sam "obrađivala nju" ( ajme fuuj ), i kaj je najbolje bilo je jebeno. A nemam sklonosti prema istom spolu. Bilo mi je jako neugodno nakon toga... par puta me je pitala šta mi je, da sam jako čudna, ali nisam htjela reći. I kroz par dana sam se smirila i sve se vratilo na staro. I nisam se jako dugo sjetila toga... do evo sad.
2. Nikada, ali nikada nisam svršila dok je partner "u meni", ( mislim, kužite na kaj mislim da sada ne objašnjavam ), koliko god se trudili i kakve poze isprobavali, nego isključivo kada bi se on pozabavio jezikom. Mislim, toliko o tome. Sva sreća da je to volio raditi... trenutno nema sexa za mene jel sam solo :( a kad dođe netko novi bacam se na nova otkrivanja i eksperimentiranja.
3. Palim se na frenda iz ekipe. Gledam ja njega, gleda on mene... nitko ništa ne poduzima... nitko od ostatka ništa ne zna, niti kuži... ma kaj je najbolje ni nas dvoje ništa ne kužimo.
4. Kada sam imala kojih 10- ak godina susjeda koja je imala kuću do naše ( na moru ) došla je kod moje bake i krivo me optužila za nešto. A ja sam isplanirala malu osvetu, dok je nije bilo doma ušuljala sam se u dvorište i sve joj porazbijala i porazbacala naokolo. Razbila vaze, počupala cvijeće, prolila sve one kemikalije za to isto cvijeće, prevrnula stolice i stolove, namazala zemljom od cvijeća cijelu terasu, počupala vočke koje je imala zasađene, jabukice, šljive, pa ih zgazila po terasi i naravno da su ostale fleke... i puno drugih gluposti. Nakon par sati je došla kod nas i bijesno pitala da li sam bila kod nje. Samo sam se napravila ludom i dala uvijerljiv alibi gdje sam bila. I optužila susjede u kući dolje, dva buraza blizanaca. I popušila je. Sonja, sorry!!!
5. Sa istih tih 10- ak godinica igrala sam se sa dječurlijom. I imala sam jednu kvazi frendicu koja je bila čisto zlo i nagovarala me na svakakve gluposti... i sad, radnja se opet odvija na moru... nas par budala odlučilo je preskakati tuđe barkice i čamčiće. I trebalo je držati dva brodića skupa, da ostali uspiju preskočiti... držala sam ih ja i jedan dečkić. I brodovi su se počeli razdvajati... on je preskočio a ja sam upala u more. I svi se počeli derati "upomoć!!!" i uto je doletio jedan barba i izvukao me van. Ocijedio haljinicu i poslao doma. Skoro su me i brodići prignječili, bilo je jako duboko i jako zmazano more na tom dijelu. Valjda je tamo i neki mulj bio u što sam upala. Ma fuj!
I sad, umjesto da ja, glupo dijete, odem doma ja ne... briznem u plač jel mi je baka kupila i obukla novu haljinu i ne mogu se takva doma pojaviti. Zašto mi je to bilo u glavi ne znam, jel mi moji ništa ne bi rekli samo bi me poslali u sobu da se presvučem. Ali mene je bilo strah i tulila sam kao kišna godina. I mojoj "dragoj frendici" sine ideja. Da mi odemo u samostan kod časnih sestara. Da, tamo ima i samostan! Ali namjera je bila da nam posude fen i da mi osuše haljinu. I tako ja stojim na vratima samostana i molim časnu da mi da fen, plačem, a ona me ne kuži i kaže da trenutno nemaju robu da mi daju. I nakon neuspjelog pokušaja odem doma. Kada dođem pravim se glupa, ništa mi nisu rekli niti ispitivali previše, nego me samo poslali da se presvučem. Ali drugi dan su saznali... cijeli otok je brujio o tome kako je Beauty Queen From Mars prosila robu u samostanu. Da sramota bude veća cijeli otok me poznaje jel je baka od tamo. Ajme bruke... i dan danas se netko sjeti toga i ispriča... a meni bed.
A da stvar bude bolja, ja sam ateist... ziher zato nisam dobila novu robicu... nanjušila me... :)

I tako... to je mojih pet sramota... baš sam se ufurala... imam još jednu dobru ali neću o njoj. Rekli ste pet. To ću čuvati za neku drugu štafetu.
A ja ovu predajem:
Crkvenom mišu,
Pohotnici,
Urban princess,
Chokoladi,
Dan... Mrak.

i nemojte zajebat!!!
pusee

Post je objavljen 11.01.2007. u 00:51 sati.