Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

UpDaTe

Evo me nazad u reality.
Starci su otisli, slegla se prasina.
Proslo je brzo, bilo je hekticno, ali bilo je dobro.
Isli smo u Santa Barbaru, Las Vegas, oni su bili na Santa Monica Pieru, Venice Beachu, Getty Muzeju, Griffith Observatoriju, Universal Studios, Rodeo Driveu, Chinese Theatru, shoppinga kolko oces, stari se sav preznojio pokusavajuci zatvoriti prepune kofere. Jeli smo puno dobre hrane, slusali live jazz, stavio sam preko 1000 milja na auto, i sada spavam, samo spavam i odmaram. Nismo stigli niti jedan dvd pogledati, ali nisu dosli da gledaju telku zar ne?
Za rodendan smo Jordan i ja otisli na jednu finu vecericu gdje se moze donjet vlastiti alkos, pa sam ja donio jednu bocicu plavca i bas mi je dobro sijela. Pravi party je u petak sa drugarima.

Ne mogu vjerovati da je vec 2007. - 10 godina od kako sam proveo ljeto u Londonu i 10 godina od kako sam pao na zapadnjacu kulturu i nacin zivota. U istom tjednu gledao sam Michael Jacksona na Wembleyu i Pete Samprasa na Wimbledonu!!! Kako i ne bih pao. Time is a Jet Plane...

Citam danas da nam stize Beckam u LA za strasnu lovu, ima da meksici polude, mozda ce sada izgraditi stadion blize od 100km od LA-a.

U meduvremenu they executed The Godfather Of Soul Gerald Ford. ili tako nesto...

Sretna 2007. jos jednom.
Pozdrav, Mr.B

Post je objavljen 10.01.2007. u 21:21 sati.