Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinparkfortminor

Marketing

Linkin Park na MobiTV

Svi pretplatnici MobiTv-a u SAD-u će u veljači moći vidjeti i unikatni video programiran, smišljen i kreiran s potpisom LP-a, i drugih Warner Music izvođača direktno preko mobitela ili pc-a.

Warner Music Group, svjetski leader u mobilnom, filmskom i glazbenom svijetu je jučer exkluzivno obavijestio raspoloživost WMG TV kanala s potpisom izvođača diljem MobiTV ogromne mobilne i tv mreže. Počinju u veljači i zajedno s drugim izvođačima, LP je dobio priliku pokazati svoju maštovitost kreirajući video programe za MobiTV. Osim LP-a, u projekt su uključene mnoge druge zvijezde: Green Day, Mana, My Chemical Romance, Pretty Ricky, Red Hot Chili Peppers. Tko se registrira na MobiTV, bilo preko mobilnog uređaja ili kompjutera, biti će mu ponuđena 4 kanala, glazbena na koja će biti ponuđena 4 glazbena žanra: Hip Hop, Pop, Rock & Metal, te alternativni stil glazbe.

Rolling Stones časopis je objavio kojih je 10 najslušanijih pjesama u prosincu 2006, u Iraku. Naravno, tu se našao LP, čija pjesma Numb je na trećem mjestu.


Post je objavljen 10.01.2007. u 19:59 sati.