Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/changeme

Marketing

itS bUggiNg mE...

Pa evo ga... moj prvi postek..

Uglavnom...koma sam. Nemam pojma šta mi je. Onako...laganini izgubljena- a ne želim to!! I užasno se osijećam zato što svaki jebeni put, kad se nasmijem... sijetim se njega!! Jednostavno si ne mogu pomoć. Svaki moj osmijeh...nestaje zbog njega. Zašto?! Sve je tako komplicirano!! I neznam dal da mrzim njega ili sebe?! Ne mogu se kontrolirat-NIKAKO!! sve što me čini sretnom, bar ono što mi se čini da me čini sretnom mora nestat!! Nekad osmjeh s mog lica nije silazio...a danas...učinim jednu stvar koja me prije...neznam imala učinak da pucam od sreće...a danas... suza!! Jebena suza.
i ponekad se pitam čemu sve ovo?! Zašto mi to treba? Čak se ponekad i dobro osijećam kad patim... život je takvo sranje gdje smo zapeli! A ljubav...samo ludost koja prikriva realnost. a sad.. ili ćeš bit lud, ili...šta?! Baš ništa?!
Ne mogu... baš sam zapela... a kao u ovoj godini STROGO PRAVILO... NEMA STARE LJUBAVI i općenito svih loših trenutaka nastalih u prošloj godini.okreće se nova stranica života. Frendice i ja...ono 1.1.2007 ma ekipa mi smo mange. Donjele smo pravu odluku koje smo se držale koliko ono?! Neš manje od 24 sata... Ali izvuć ćemo se mi!!
Da...a ja... čisto sumnjam. Kad sam zabrijala na ono nešto i meni strano. i teško je maknut svu tu bol od sebe, tu tugu... baš teško!! I koliko god vremena prošlo, uspomene, sijećanja... će bit tu.. i svaki put kad god pomislim da sam bolje, da sam sretna, i kad se krenem nasmijat... dogodit će se ono isto sranje...bol će se vratit, a osmijeh nestat.
A kad ću prestat mislit na sve to?! ...koliko imam sreće-nikad!!
I wanted freedom...
I tried to give you up
but I'm addicted
Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 10.01.2007. u 17:57 sati.