Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

i'm going to fly away... you can follow me if you want

dvosmislenost. znači nešto što se može shvatiti na jedan ili drugi način. ili ponekad na više njih. koji je pravi? možda je svaki od njih istinit, samo što se u različitim situacijama svaki od njih uzima sam za sebe. i onda svatko onako kako mu paše, tj. kako bi htio, tumači situaciju u kojoj se nalazi. vražje mogućnosti.

smijem se onome što sam rekla, a mislila sam ozbiljno. izgovorila sam ozbiljno nešto što ni su snu ne bih mislila. jebiga. treba odabrati. nisam toliko hrabra (ili luda) pa da si ostavim samo jednu opciju.

imam sve u šaci, znam. ali... zašto mi onda tako smeta kad jedan mali dio svega toga ostane neovisan. zato što ne smije! ne smije! ne dam mu. ne želim to. ja ga hoću. za sebe. naravno, nikad si neću priuštiti da se ponašam tako. nikada. ponašat ću se baš onako kako mi paše. čak i malo drukčije u smislu da će me ono možda odvesti i još dalje od mog cilja. možda. kog briga na kraju, sve je samo igra, zar ne?

... isključene funkcije koje razlikuju dobro i loše... i svi principi i razmišljanja... jer nema više vremena... želiš proživjeti svaki trenutak punim plućima... i jedino što caruje ovim tvojim bićem je strast... da, strast... ona od koje ne možeš pobjeći... onaj divlji nagon zbog kojeg nešto tako jako želiš... i kad se, u trenutku dok ti se sva osjetila isprepliću, trgneš i pomisliš: 'hoće li ovo što radim utjecati na ono što će
biti sutra?' nije te više briga... to jest, možda i je, ali ti je toliko dobro da ne želiš propustiti ni jednu sekundu tog raja i samo se prepustiš i zaboraviš...

želja je zajebana stvar. može te potaknuti da učiniš pravu i krivu stvar. samo što nikad ne saznaš na vrijeme koja je koja, heh.
kocka. vječni rulet. sve ili ništa.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 10.01.2007. u 17:31 sati.