Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Haris Poppers i Tajni kanalizacijski odvod (4.Poglavlje)

"Što se k' vragu događa!?"

Tako su naši junaci dogurali do predavanja. Kao inače, prvi je sat je bio "zaštiti od lošeg alkoholnog pića" i kojeg je držao novi profesor. Učenici su se posjedali u klupe i čekali da profesor izađe iz kaabieta. Od nekuda se začulo: "Dopustite mi da vam predstavim vašeg novog profesora iz "zaštiti od lošeg alkoholnog pića"... Sebe." i iz kabineta je potpuno pijan izašao nitko drugi nego Joža! Jedan od najpoznatijih suvremenih alkoholičara. Isti Joža koji je Harisa iskoristio kako bi ponovno ukrao naslovnicu u alkoholičarskom dnevnom listu "Cuga danas". "Djeco, u ovoj ćete se učionici suočiti sa svojim najvećim noćnim morama i strahovima... Od trovanja alkoholom pa sve do "ribara" i raznih drugih kiseliša od vina, napravljenih od svega, samo ne od grožđa..."... Djeca su ostala zabezeknuta i prestrašena... Profesor skoči prema katedri i zaviče: "da vidimo kako ćete se snaći s ovim!!!" i makne plahtu sa neke hrpe na stolu. Ispod plahte se nalazila hrpetina šampanjca "Napoleon". Djeca su počela vriskati i bježati uokolo, napravivši totalni kaos. Jedino su Harmonija, Rom i Haris ostali sabrani i suočili se sa neprijateljem. Kako je profesor vidio da su jedino njih troje sabrani, rekao je: "Zamoliti ću vas troje da počistite za ostatkom razreda. Sat je gotov kada popiju svih 100 boca.". Znali su da im nema druge, pa su počeli kolektivno otvarati boce i piti... Većina je razreda završila u ambulanti na ispumpavanju želuca. Nekiliko ih je palo u alkoholnu komu, a ostali su samo rigali. Jedino je Nevio Longeta bio pijan i deprimiran do te razine da se jajima obijesio za luster. Naravno da su to kasnije morali očistiti Haris, Rom i Harmonija. po završetku posla, otišli su van iz učionice, a Nevio je i dalje visio sa lustera. Kada je došao k sebi, shvatio je da se sam ne može skinuti sa lustera te je zacvilio: "Zašto uvijek ja najebem!?"...
Po završetku nastave, Haris je trebao na trening ŠotoŠanka sa svojom ekipom. Stipe je putem objašnjavao svoj novo razrađeni plan treninga, kad ono... Ekipa kuće Stanka Sluzavog izlazi na teren kako bi trenirali svog novog "Pijanca". To je bio nitko drugi nego Dušan Mutivoda, Harisov vječni rival... Rom i harmonija su uvidjeli da će doći do nevolja kada je taj debil u blizini (mislimo na Harisa dakako), te su priskočili u pomoć. Mutivoda je vidio kako se Harmonija približava te je zavikao: "Ti se ne mješaj, prljava "Polu pijanico"!", na šta je zavladao muk. Haris nije shvaćao o čemu se radi, te je samo gledao u prazno, no Rom se nije dao smesti, izvadio je svoju polijepljenu kriglu i rekao: "Platiti ćeš ovo Dušane!!! POSTANI TRIJEZAN!" i zamahne svojom kriglom prema njemu, ali kako je Romova krigla bila polomljena i zalijepljena od njegove ruke koja je bila jako vješta samo kada se radilo o masturbiranju, ta je "čar" imala kontra efekat, pa se Rom otrijeznio. Naravno, svi su umrli od smijeha, osim Harmonije i Harisa, koji su ga primili za ruku i odvukli do Harambaše. On sigurno zna što treba učiniti.
Došavši do njega, Harambaša je izvukao kotao za kuhanje rakije i u njega gurnuo Romovu glavu. "Za sat-dva, bit će on ko nov.", Rekao je Harambaša i nastavio: "Koga je to Rom htio protrijezniti!?", a Haris mu odgovori: "Dušana Mutivodu... Nazvao je Harmoniju.... Neznam što to točno znači...", a Harmonija nastavi sva uzrujana: "Nazvao me je "Polu pijanicom...". Harambašin se izraz lica naglo promijenio. Više nije bio nasmiješen. "NIJE VALJDA!?", odvratio je. Haris upita: "A što to znači jebo vas ja u usta glupa i pokvarena!? Pa jesam li vam rekao da ne znam što to znači!!!", a Harmonija nastavi: "To je najveća uvreda za nekoga rođenog od trijeznog oca... za nekoga kao ja... da Harise... TATA MI NIJE BIO PIJAN KADA ME JE RADIO!!!", te se je rasplakala. Harambaša nastavi Harmonijinu priču: "Postoje obitelji, kao što je obitelj Mutivoda, koja se naziva "Čistom obitelji", iz razloga što su i majka i otac bili pijani kada su radili svoju djecu. Zato djeca izlaze debilozna kao Dušan. Ali to je glupo! Danas su većina učenika pomješana, nekima su čak i oba roditelja bila trijezna kada su začeti.". Haris je shvatio o čemu se radi, pa po prvi puta nije začepio Harmonijine tjelesne otvore, kako joj ne bi još više povrijedio osjećaje, ali je za svaki slučaj stavio vatu u uši, kako je ne bi čuo ako ponovo počne sa svojim pričama.


Ispričavam se ljudima kojima nisam javio da je novo poglavlje objavljeno. Naime, sve blogove korisnika imageshacka ne mogu otvarati jer mi ISDN blokira liniju i onda najčešće moram restartati komp, tako da vam jako često ne mogu ostaviti komentare.
Hvala na razumijevanju.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!


Post je objavljen 10.01.2007. u 18:05 sati.