Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

uff grozne li šljive!

bila jednom jedna kisela, groznog lie okusa bila.. kopriva omotana oko poriluka.. poriluk nie bio kisel, ali je zato šljiva bila.. šljiva je bila al ne za svakog debila.. debila mnogo se nađe ali jednog idiota mnogo rađe.. mnogo rađe ševi, ševi ga u pustinji, ševi ga na devi.. deva voli jesti, takođe mnogo piti, voli ona plesti i mnogo se kriti.. ako neko gluplje rime ima, neka pokaže svima.. ostaviti u komentarima pjesmu jednu, vrlo bjednu.. ahhh. nisam to ovako zamislio da bude u rimama, al nema veze.. jedne veceri mali marko bio se krio.. i tada je shvatio da je pio majcinog mljeka, previse ga zasinjalo... onaj skorup ga ubio u pojam. spalio mu mozdanu membranu. i zatiljak mu istrulio, jer je odgrizo komad glave od mrava... mrtvog mrava.. i to bi bilo to
ae jos jean grupni post
by: saki

<<<<>>>>

majku im jebem...ima toliko delirija koji sad kradu acc-ove od msn-a
zato se pazite draga djeco i ludjaci da ne ostanete bez acc-a
dobro dosta o tome...

i tako kad hodate starim gradom u bilo koje vrijeme i doba mozete vidjet jednu osobu,zapravo 2 ali je pitanje koje su to 2 osobe?
dali su si nesto u rodu,ili nisu??
imaju li zube,ili ne?
dugu kosu?
krsni momci(visoki jaki)?

ako znate odgovor na ovo pitanje ostavite ga o komentarima ili posaljite na broj 0915543107 i govorna posta ce vam rado odgovorit..
ae jos jedan grupni post
MpFshtru

Uff grozne li šljive! Baš kako i reče netko jednom davno: nešto je trulo u državi Lovran. Totalno je sve ošlo u kurac! Mislim, lijepo je ovdje i imali smo mnogo,mnogo, mnogo, mnogo, mnogo lijepih zajedničkih trenutaka, ali ipak , mala je ovo država i sve se zna i svi sve znaju! Ali najgore su one tačare, koje sve šta čuju iskrive i naprave svoju verziju, jer ipak narod asluša ono što želi čut, a nikad neku pametnu besedu! Nemože se čovijek više ni napit kako bog zapovijeda i posle samo leć u neki grm na dobreću, a već ga optuže da je zabijen od droge i da je narkoman! Pun mi je kurac tračara-placarica i cajki!!!
Zbogom kikindo, na kurac vas nabijem!


Luka the Lovranac

Post je objavljen 10.01.2007. u 16:00 sati.