Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosizd

Marketing

Veselo u Novoj: sastanak (4) MOSI

Evo nas u Novoj 2007.! To što na ovom blogu nisu bila zabilježena nikakva događanja, ne znači da ih nije ni bilo. Dapače, dogodilo se mnoštvo lijepih stvari, a ja ću Vam i spomenuti neke od veselih dogodovština. Između ostalog, voditeljica aktiva MOSI dobila je Priznanje za rad s aktivom mladih! Priznanje joj je dodijelilo Predsjedništvo Udruge, a Priznanja su uručena i g-dinu Mati Vodencu, duši (od milja rečeno) naše udruge za nesebično davanje i na neprestanoj usluzi svim našim članovima. Naime, naš Mate je vozač kombija za osobe s invaliditetom i u njegovom radnom opisu posla, nije opisana ni desetina onih poslova što naš Mate dragovoljno i s velikim zadovoljstvom obavlja. Mate, Mate, Mate!
Mate, jedno veliko HVALA! Priznanje je dobila i g-đica Marina za izvanredna sportska dostignuča. Sva ova događanja medijski su dobro popračena, a ja bih Vam to i vizualno dočarala ovim putem, ali nemam scanner. Zato, idemo dalje!!!!
Napokon se dogodio i naš četvrti sastanak MOSI, prvi u ovoj godini. Prema planu i programu sastanka raspravljali smo o Programu mladih Grada Zadra. No, o tome ću nešto više napisati u posebnom postu.
Broj naših članova i dalje raste te su nam se po prvi put pridružile i Petra i Marina, a nakon veoma žustrog i konstruktivnog razgovora uspjeli smo se dogovoriti da naši sastanci moraju biti češći.
No, dosta priče. Slike sa našeg četvrtog sastanka govore puno same za sebe, pa pogledajmo:

A, di su Josipa i željka?????


Je, je! I one su tu! ;-)



A sad ovo dobro pogledajte jer ovo je rijetka, ako ne i jedinstvena prilika da Filip pozorno sluša i da nema nikakve primjedbe...... Filipe, to ti je za one tvoje šale upučene meni. Zaboravio si da ja UREĐUJEM BLOG!!!!! hehehe što sam zločesta :-)


Fali li još ko?
Ma neeeeeeeeeeeeeeeee! I Joško je tu!


Post je objavljen 10.01.2007. u 10:57 sati.