Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smrtnik

Marketing

Novogodišnja odlukaZa svoj jubilarni 200.post sam odlučio staviti ovu stvar. Inače, to je prva pjesma na engleskom koju sam naučio (dobro, ne cijelu, nego samo refren), ali osjetio sam da je prigodna...
Inače, dugo me nije bilo. Uglavnom iz razloga što nisam znao šta da pišem, a uvijek smatram da je bolje uopće ne pisati nego pisati gluposti, tj. kako je govorio moj pokojni did: "Bolje svašta izist nego svašta reć."
Praznici su prošli, opasno se počelo učiti. Žao mi je jedino što praznici nisu potrajali jer se, uz sve izlaske, baš i nisam stigao naspavati :)

Novogodišnje odluke... Nikad nisam vjerovao u njih i smišljao ih jer sam znao da ih se definitivno neću pridržavati, pa mi i nema smisla zavaravati samoga sebe. Ali, jednu odluku sam ovih dana donio. Ne, to nije novogodišnja odluka, to je nešto što se već duže vremena kuhalo u meni, ali sam konačno prelomio.
Ovih dana sam imao dosta vremena da razmislim o svojoj prošlosti, poglavito o greškama koje sam napravio. To nisu jednokratne greške. To su pogreške koje već duži niz godina ponavljam. Mislim, jesu li to pogreške? Ovisi o točki gledišta. Naime, da bih to ispravio, moram se kao osoba promijeniti, moram postati više povjerljiv prema ljudima, početi izražavati svoje emocije na vrijeme, a ne šutiti zbog straha da će mi se opet dogoditi što mi se već dogodilo, pa onda prekasno shvatiti da sam zaribao. Ne, vrijeme je da okrenem novu stranicu (barem što se toga tiče).
Sad mi još samo pokušati uloviti slobodan trenutak određene osobe to do my deed...

Post je objavljen 09.01.2007. u 22:58 sati.