Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/putdosrca

Marketing

POSEBNO

Posebno
je riječ
koja se koristi da opiše
nešto poput zagrljaja
ili zalaska sunca
ili osobe koja širi ljubav
osmijehom ili brižnom gestom.

Posebno
opisuje ljude
koji sve čine iz srca
i misle na srca drugih.

Posebno
se primjenjuje na nešto
što je dragocjeno i vrijedno divljenja,
što se ne može uništiti.

Posebno
je riječ
koja najbolje opisuje
Tebe!Dragi posjetitelji ovog bloga, bloga Put do dječjeg srca!

Danas su mnogi dobili adrese ovog virtualnog kutka. Nekima sigurno nije jasno kuda su došli; neki se dobro ovdje snalaze; nekima je malo nelagodno, ali...

Opustite se i osjećajte se kao "kod kuće". Tu nema nikakvih obaveza. Radujemo se ako vam se ponešto od ponuđenih sadržaja svidi. A nadamo se da hoće.

U lijevom stupcu imate ponuđene neke linkiće za koje smo mislili da bi vas mogli zanimati, a isto tako - sigurno vidite da su se svojim komentarima na ovaj blog javili neki drugi blogeri čija virtualna carstva smijete posjetiti. Mi smo već malo u njih zavirili i pronašli zanimljivih stvari.

Što se komentiranja tiče: smijete reći što vam je na srcu. Bilo bi nam drago da se potpišete, ali to nije obavezno. Isto tako, nemojte misliti da ne smijete komentirati zato što niste blogeri. Smijete. Kad kliknete na linkić ispod posta na kojem piše "Reci što ti je na srcu" otvorit će vam se prostor u koji smijete upisati svoj komentar i poslati ga na blog. Ako niste blogeri (a možda i jeste, pa što vam onda mi ovdje ovako natanane objašnjavamo što vam je raditi) kliknite da želite komentirati kao anonimci, a ime smijete upisati.

I to je sva mudrost...

Ako vam se ponešto baš posebno svidi i želite to imati na papiru potrebno je samo kliknuti na "Stavi blizu srca". A ako ne želite čitati komentare nego samo gledati postove tada se ispod kalendara a iznad sata nalazi napisano "Zanima li te što je drugima na srcu?" pa ćete klikom na to isključiti komentare (oni će postojati ali vi ih nećete vidjeti).

I što još reći? Skoro smo zaboravile... Imate i adresu elektroničke pošte, malo je potražite i naći ćete je, ne smijemo vam sve reći, pa možete i na taj način doći do nas, a mi tada s time nećemo izlaziti u javnost.
Nadamo se da ćete ovdje naći malu oazu u koju ćete se rado vraćati...

Do sljedećeg druženja - uživajte!

Post je objavljen 09.01.2007. u 16:41 sati.