Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Vridi ka pozivnica ...

Eto, napalo nas je zadnji put ka ono "došli bi, ali nismo znali ..." ... Ovo vridi ka direktna pozivnica. Zadnji put smo se našli u Baletnoj @carla_bruni, @čuvitar, @brod_u_boci i moja umorna malenkost ... malo smo se načakulali, upoznali jedni druge kako bog zapovida, popili piće pa o svome poslu ...
Nažalost, @čuvitar je već partija u južne krajeve, ali nima razloga da ne ponovimo sastanak. I da znate, nećemo nikoga potirat, pa ni one ča su nan pritili da će naslonit nos na ponistru ne bi li vidili ča smo uzeli za jist (pripoznat će se sama ...)

Image Hosted by ImageShack.us

A očemo li mumat oli nećemo, dogovorit ćemo se na licu mista, podilit troškove i idemo dalje, jerbo smo svi odrasli i, je li, više manje ozbiljni ljudi wink
Zato, nemojte reč da vas nismo obavjestili na vrime ...
A koga je straj od izleta u nepoznate krajeve sedan Kaštili, oli ko ne zna di je Baletna, neka se slobodno javi meni na e-mail, pa ću mu nacrtat, ili barenko poslat sliku sa Google Eartha sa ucrtanin puten kretanja.
E, da, sve san reka a nisan datum i vrime ... petak (nije trinajsti, vengo dvanajsti), to ka za tri dana, u sedan i po pa dalje, restoran "Baletna škola" u Kaštel Kambelovcu, na obali ... ko se ne more snać, već san napisa, neka se javi mejlon. Do viđenja!

Post je objavljen 09.01.2007. u 13:16 sati.