Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antifa101

Marketing

EVO NEKOLIKO PORUKA

1. Želim te, hocu te odvuci u krevet, lomiti te, preznojiti, obuzeti te da se treseš dok me imaš, da ti tijelo gori. Voli te tvoja gripa!
2. Ti si moj najbolji prijatelj - kad piješ i ja pijem, kad placeš i ja placem, kad se smiješ i ja se smijem, kad se baciš sa balkona ja se opet smijem.
3. Tako lijepo lice, takva figura, te tajnovite oci, zanosan pogled, sexy govor, poljubac kao u bajci, no dosta o meni, kako si mi ti?
4. Sanjala sam da smo na plaži, ja se suncam, a ti plivaš! Odjednom iza tebe vidim kita, pa ti vicem: Ne kitu u usta! Ne kitu u usta!
5. Uvijek smo vruce, zagrijane za tebe. Puno pozdrava od... buhtli iz pekarne Precko.
6 .Ležim. Postaje mi stvarno vruce. Uzimam ga rukom, vruc je i tvrd. Stiskam ga, on štrca po meni. Bez njega gorim. SUN MIX ja volim.
7. Jedva cekam da ga uzmem od tebe, tako toplog i dugackog, pa da sa njega posišem sve bijelo i ljepljivo i da ga uzmem duboko u usta tako toplog. Oh moj slanac.
8. Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navecer ne jedem jer mislim na tebe, po noci ne spavam jer sam gladan.
9. Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung (everyone is invited).
10. Prije upotrebe suh i spušten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut, a poslije upotrebe mokar i spušten! Pozdrav od kišobrana.
11. Lijeva mi je noga Božic, desna Nova godina, a ti dodi izmedu praznika!
12. Najprije cu skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne, lagano te kušati jezikom, a tek tada staviti te u usta dragi moj bronhi.
13. Prognoza za HR u 14 sati: cure su normalno potrebne, na ponekim mjestima su mekane i tople, u unutrašnjosti vlažne i skliske. Zato pažljivo!
14. Svaka cigareta skracuje život 11 minuta, svaki orgazam produžuje život za 15 minuta, znaci pušaci, jebite se za život!
15. Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mjesec vidim tebe, jebo te, pa daj se makni!
16. Umro mi je djed, i ostavio 3 jutra duhana. Pošto si mi najbolja frendica, dat cu ti da mi popušiš jedno jutro.
17. Sjecaš se kad si mi polako umocio prst, a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I shvatio, to je nešto najbolje na svijetu do sad. Tvoja Nutella.
18. Idemo uciti matematiku, tebe i mene zbrojimo, odjecu oduzmemo, noge podijelimo pa se množimo.
19. Dragi, uzmi me i nježno dodiruj svojim prstima. Obožavam da mi šapuceš na donju rupicu. I da me ponekad napuniš do kraja. Voli te zauvijek tvoj mobilni aparat.
20. Volim kad udeš u mene malu, vlažnu. Kad udeš prvo se naježiš, a poslije ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Voli te tvoja - tuš kabina.
21. Sanjao sam da sam krao kokoši i jaja iz kokošinjca i da su me ulovili. Ti si mi bila sudac. Za kokoši si me osudila, a za jaja si me pomilovala.
22. Dobra vecer, ja sam vanzemaljac i živim u vašem telefonu. To što upravo stišcete su moja jaja. Sudeci po vašem osmjehu, to vam se svida pa vas molim da nastavite.
23. Kada bih ti poliznuo vrat, i kada bih stavio jezik nježno u tvoju slasnu rupu, odmah bih znao da si moja najdraža i najbolja... flaša Heinekena.


Post je objavljen 09.01.2007. u 13:13 sati.