Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triglupaparazita

Marketing

O TOME KAKO JE GLISTA ŠLJAPKAO PO MAKSIMIRU, KAKO JE MRAVAC KONAČNO DOBIO SVOJE DREADLOCKSE I O TOME KAKO JE CRV SREO SVOJU STARU LJUBAV. SVE POPRAĆENO SLIKICAMA KOJE SE POVEĆAJU KAD KLIKNETE NA NJIH. UŽIVAJTE!

NAPOMENA 1: ovo je prvi post koji smo zajedno napisali, ali nadamo se da će ih biti još
NAPOMENA 2: sve slike iz posta su smanjene, ali povećat će se ako kliknete na njih
NAPOMENA 3: slike su mutne, jer nisu slikane fotićem nego Mravekovim mobitelom

Neki dan nas trojica odlučismo posjetiti naš dobri stari zagrebački zoološki. Naravno, kakvi smo, upali smo u hrpu malih nezgoda.

GLISTIN INCIDENT:
Glista je primjetio da jedna nutrija ima problema s disanjem, te je ubrzo shvatio da ona kašljuca zbog hrane koja joj je zapela u grlu. Glista je poznat kao najekološkiji prirodoljubac od nas trojice, pa se zato, sav u brizi za jadnu nutriju u mukama, malo previše nagnuo preko ograde i pljas. Srećom, nije bilo težih ozlijeda, nutrija je u zadnji čas pobjegla da ju ne zgnječi ono veliko nešto što je padalo prema njoj, a Glista... ma Glista je faca, samo se malo natukao. Zgroženi čuvari su ga nekako izvadili, a njega ni mokra odjeća nije spriječila da razgleda zoološki vrt do kraja, samo što se malo smrznuo.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

MRAVEKOV INCIDENT:
Budući da naš mokri gospodin Glista ima čvrste veze u zoološkom, nas je čuvar pustio u kavez šišmiša kad ih je hranio, tako da ih možemo promatrati više izbliza. Nažalost, malim se šišmišićima mi nismo svidjeli, a najviše ih je iziritirao Mravac, koji je palio blic i neuspješno ih pokušavao slikati (bilo je premračno pa ipak nije uspio). Jedan se šišmiško toliko naljutio da je poletio dolje i pogodite što... zapleo se Mravcu u kosu! Crv i Glista su počeli histerizirati, Mravac je malo trčao po kavezu, ali je čuvar opet spasio stvar, čupajući zlog šišmiša iz gnijezda koje je nastalo na Mravčevoj glavi. Odmah poslije zoološkog pojurili smo k frizerki, koja nije uspjela raspetljati ono čudo, ali je uspjela od toga napraviti dreadlockse, što ju je Mravac, onako molećivo ju gledajući, zamolio. Jupi, Mravac konačno ima DREADOVE!!! P.S. Mravac nije više Mravlja Ličinka, konačno se i on razvio!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

CRVOV INCIDENT:
Pa, ovo baš nije incident. Ovo je sudbina. Majmuni, naime, više nisu vani nego u onom svom majmunolikom paviljonu. Tamo je velika gužva jer svi promatraju jednog mužjaka čimpanze kako se majmunira. Ali vas sad ne zanima mužjak (Crv je čudan, ali nije gay, bar koliko mi znamo), nego ženka. Mala Sara, koja je povučeno grickala salatu. Oni koji su pratili naš prijašnji blog, znaju da postoji nešto između Crva i Sare (osim što je ona malo nevjerna, hm hm). Kad su Mravac i Glista vidjeli kako se Crv i Sara gledaju, odlučili su ih ostaviti same. Mravac je samo opalio par fotki, čisto da vam može pokazati Saru. Crv je izašao 15ak minuta kasnije, ali ne želi nam reći što je bilo. Samo se tajanstveno smiješka.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

IMAMO NEKOLIKO STVARI ZA OBJAVITI:

Leopardica ima trbuh do poda, a svi znamo što to znači. Uskoro ćemo imati male točkaste prinovice u zoološkom. Čestitamo!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Tuljani i morski lavovi su malo nervozni. Toliko brzo plivaju i skaču, da smo nakon razgledavanja sva trojica bili mokri, osobito Mravac koji se približio da ih slika.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Krokaći su po običaju najdosadnija stvorenja u cjelom cjelcatom zoološkom. Možda su jedino žohari dosadniji, ali opet, možda i ne.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





(post by: Crv, Glista & Mravac, objavljeno by: Mravac, fotografije by: Mravac, fotomontaža rasta-mrava i šišmiša by: Mravac, kopirajt 2006/2007 by: Crv, Glista & Mravlja Ličinka)



Post je objavljen 09.01.2007. u 11:19 sati.