Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Spacer

Nabavio sam dosta filmova pa ih sad gledam. Svaku večer, jedan film.
Do sada sam pogledao The China Syndrome i Abyss. Prvi sam gledao prvi put, dok sam drugi gledao davno.
Oba filma su jako dobra. Doduše, Kineski sindrom nije za one koji ne nalaze ništa uzbudljivo u nuklearnim elektranama. To je pravi, kvalitetni američki film. Sve jako dobra produkcija. Bezdan nije za one koji mrze more, a inače je posve zakon film sa odličnim specijalnim efektima.

I tako, kako ste mi vi? bang
Samo mala napomena - svakome tko mi je došao čestitati Božić i Novu godinu sam i ja čestitao na njegovom/njenom blogu. To je pristojno. No ima jedan blogger koji nikad, ali baš nikad nije ni posjetio ovaj blog, iako sam na njegovom ostavio već valjda preko 60 komentara tijekom nekoliko mjeseci koji nisu samo "pozz" nego nešto - konstruktivno.
Mislim da je to odvratno. Što nije u redu s osobom koja koliko vidim, sasvim normalno posjećuje i komentira druge blogove, a baš ovaj ne želi? Pretresao sam hrpu tema i niti jedna nije zavrijedila da mi ostavi niti jedan običan pozdrav. Čudi me to. Nije mi jasno u čemu je riječ. It's a conundrum.

Pitate se gdje je Frank? Frank je na disku, pije pivo. Problem je u blogspremniku koji iz nekog razloga ne radi. Čim dođe online, eto i Franka.
Mogao bih ga uploadati na svoj web, ali mislim da se više ne mogu spojiti preko T-com-a. Ne znam.

Eto toliko, uskoro stiže još jedan glupi post. Moram izgurati stare postove s ekrana da mi se vrati normalna širina bloga.



EDIT:
http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070109.html
Čini se da imamo vrlo sjajan komet na nebu. McNaught (C/2006 P1) će ovih dana biti jako sjajan, magnitude i do -1.5. To je vrlo sjajno za komet. Nije spektakl kao Hale-Bopp iz 90-ih, ali je sasvim dobar.
Evo, ovdje možete vidjeti koliko. Obavezno ga probajte naći, ovakvo nešto se nije davno vidjelo. Možete ga naći blizu Sunca pri zalasku i izlasku. Tu imate kartu.

Post je objavljen 09.01.2007. u 01:20 sati.