Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeofmetal

Marketing

Ponovno razocaran

Napok pomislih ''napokon da sam i ja sretan nakon dugo vremena'', sada kada se zivot napokon cinio lijep i kada sam bio na vrhuncu svoje srece i radsi i pun nade da ce trajati. Sada kada sam mislio da sam nasao savrsenstvo srece i neku formulu koja stvara srecu i mir u zivotu.
Sad kada se cinilo da cu napokon uzivat neke dulje vrijeme nakon mnogih lijepih trenutaka sa strim drustvom preko prznika i vjera u jednu novu osobu u mom zivotusve mi se cinilo blijestavim i lijepim ko iz neke bajke no nazalost kao savakoj bajci dosao je kraj i mojoj i to na najgori moguci nacin. Nedavnosam procitao na jednom blogu kako je novi prijatelj ponekad pomoc i da je on tu kada drugi nisu, no u mom slucaju to nije tako. Napokon sam totalno super sa cjelim svojim starim drustvom i sve vise se druzim s asvima njima. No ta nova osoba koji mi je prividno poklonila formlu srece i nada u vjecno trajanje srece ujedno je i odnjela tu formulu na veoma bolan nacin. Ona je u moj zivo usla slucajno jednog dana doslovno je usetala u moj zivot i zauzela veliko njesto u mom zivotu. Nakon mnogo razgovora i sms pruka u kojima je sve bilo prikazano na neki lijep i veso nacin i koji su bili puni nade u bolje sutra no umjeto tog boljeg sutra pojavilo se ono bolno i tuzno sutra bez sunca i cvrkuta ptica samo sa olujnim oblacima koji odnose sve lijepo i pozitivno iz zivota idonose tugu, cemer, smt i jad a najvise boli. Ponekad kada pomislimo da smo sretni i da je sve bas kako bismo zeljeli varamao se i to gadno, ponekad i najljipsi plod donosi smrt, tako ponekad i nase misli umijesto srece koju prikazuju donose tugu bol i jad koja guse sve lijepo i pozitivno sto se nalazi u nama sve ono sto nas drzi i u ovom svijetu. Takve podmukle misli ostvarenje su nocnih mora to su prozdrljiva ''cudovista'' koja sa sobom odonose ovaj svijt u kojem zivimo i donosi nam svijet u kojem nevidimo prijatelje, nevidimo prijateljstvo, nevidimo nadu i povjrljivost donose svijet mrznje, nevjere, beznaša, dose svijet tame u nas zivot. Zivot koji lako romijeni svj ton i ritam, zivot koji jednim danom, jednim staom ili sms moze biti unisten, smrvljen pretvoren u prah kojeg ce vjetar odnjet u daljinu u drugi kraj, moze nestat a da nitko nece niti primjetiti. Netko mozda i hoce, nekome ce nedostajat i taj mali dio u svijetu, ali zasigurno to nece primjetiti onaj tko je uzrok raspadu i unistenju tog zivot tog djela necije svakodnevnice, unistenje necijeg prijateljstva koje je taj zivot simbolizirao ne oni to nece primjetiti oni ce nastaviti svioj zivot kao da nista nije bilo.
Zato dragi prijatelji ne nasjedajte necim lijpim rijecima i porukama jer i iza najlijpsih rijeci i djela ponekad stoji pakao i tuga. N vjerutje bas smima koji ce uci u vas zivot i uciniti vas sretnima, pazite se i budite razuni. Uzivajte u zivotu takvom kakvog imate i vjerujte ma kakav zivot bio bolji je od onog kakvog mozede bobiti laznim rijecima i obecanjima nekih osoba koje bas i neznate.

Post je objavljen 08.01.2007. u 21:59 sati.