Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Predstavljanje izbornih programa na forumu Pitomače.net-a (HSP)

Poštovani birači,
Ja sam Sanja Vranek, rođena sam 28.01.1983. godine u Virovitici. Osnovnu školu završila sam u Pitomači, a srednju ekonomsku u Virovitici. Zbog želje za radom s djecom, nakon srednje škole, upisala sam Visoku učiteljsku školu u Čakovcu - smjer odgojitelj. Za vrijeme studija redovnu stručno pedagošku praksu obavljala sam u Predškolskoj organizaciji “Pitomača” u Pitomači.
Kako nisam htjela ostati samo na VŠS i imala sam ambicije da steknem VSS, nakon završenog studija predškolskog odgoja, u prosincu 2004. godine upisala sam stručni izvanredni studij doškolovanja za učitelja razredne nastave na Visokoj učiteljskoj školi u Rijeci, gdje sam i diplomirala 13. srpnja 2006. god.

pitomaca


Iznimna mi je čast i odgovornost, obraćati se Vama, poštovani žitelji općine Pitomača. Obraćati se Vama, uoči izbora, 14. siječnja, kada svi Vi imate prigodu, izabrati bolju Pitomaču. Izabrati Pitomaču kakvu upravo Vi želite. Pitomaču koja neće biti ničim opterećena. Pitomaču koja će stremiti boljitku i napretku, nikako stagniranju, jer ovo područje, područje prelijepog, pitomog, podravskog kraja, zaslužuje mnogo bolje.
U vrijeme raznoraznih kampanja, raznoraznih obećanja, Hrvatska stranka prvaka, stranka koja Vas nikada nije iznevjerila, odlučila se za mlade, poštene, predane poslu i potpuno neopterećene ljude, ljude koji su spremni uhvatiti se u koštac s najvećim mogućim izazovima, ljude koji vole svoj posao, ljude koji vole svoj kraj, ljude koji vole Pitomaču, ljude koji su, spremni uhvatiti se u koštac s problemima koji tište sve nas.
Oslanjajući se na rad naših stranačkih kolega, koji su se dokazali u radu i kvalitetnim rezultatima kojima su podigli svoje sredine iz mrtvila, možemo Vam obećati, prije svega, stabiliziranje proračuna općine Pitomača, koji više, nikada, ne smije biti usmjeren prema neracionalnom trošenju sredstava, koji više nikada ne smije biti usmjeren samo na jedan segment života, koji više nikada ne smije zapostavljati i ostala mjesta u općini Pitomača, samo zato jer su ona nekome manje draga. Cilj nam je da se svaki kutak ove predivne općine Pitomača, razvija ravnomjerno. Cilj nam je bolji život svim žiteljima Pitomače, nikako bogaćenje samo jednog “povlaštenog” dijela društva, kako je to znalo biti do sada.
Ulaganje u školstvo, u djecu, pokazalo se da je ulaganje u budućnost. Razvoj školstva na području Virovitičko - podravske županije, gdje je, primjerice, otvorena nova Strukovna škola, gdje je otvoren niz područnih škola, pokazao je, da je taj put, ulaganja u znanje, najvažnije odredište za našu djecu. To su bili naši korijeni i to je naša budućnost. Nastavit ćemo taj put s ciljem osiguravanja investicija u školstvu, ali i osiguravanju investicija u razvoju komunalne infrastrukture, javne rasvjete, uređenju nogostupa, dječjih igrališta, investicija bez kojih nema, bolje, ljepše, modernije Pitomače...
Sve to mora pratiti i gospodarski razvoj. Zato je od iznimne važnosti razvoj industrijske zone u Kladarama, izgradnja hale za proširenje kapaciteta za otkup sekundarne sirovine. Pitomača je kraj iznimnih prirodnih ljepota. Od Otrovanca do vinograda Aršanja, do, usuđujemo se reći, najljepšeg dijela rijeke Drave - Križnice. Nastavak razvoja kontinentalnog turizma, s naglaskom na rijeci Dravi i napose Križnici, uvjet je za boljitak općine Pitomača.
Svjesni smo da nas ne očekuje lagan posao, svjesni smo da se mnoge stvari moraju pomaknuti s mrtve točke. Stoga, zajedno sa svojim kolegama i kolegicama s liste , kao nositeljica liste, liste mladih, poštenih, moralnih, odgovornih ljudi kojima je jedino boljitak Pitomače u vidu, slobodna sam Vas zamoliti da izađete na izbore 14. siječnja, svoj glas podarite nama listi HSP-a, listi broj 4, jer smo svjesni da Vas ne smijemo i da Vas nećemo iznevjeriti.

pitomaca


pitomaca



Post je objavljen 08.01.2007. u 16:27 sati.