Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/8c4osbj

Marketing

...tajm for nju post...

bok ljudi.. posto vidimo da ovaj blog vise nitko ne pise,i posto nitko ne ostavlja komentare vrijeme je da blog u svoje ruke preuzmu Fuffica i Pepša:)
ahahha.. posto je helena napisala post u kojem se nema sta komentirat, ljepo molimo da ne pisete postove o sebi (sta radite,sta ste radili,gdje ste bili etc..),već samo o razredu..
evo uskoro je skola.. drugo polugodiste.. pa ce bit materijala za pisat=)..
..kao sta znate u subotu smo bili u gradu.. nas par.. bilo je onak.. ok.. plesalo se, zabavljalo..ma znate kak to ide..
..takodjer ovim putem obavjestavamo sve koji trebaju ic na dodatnu iz hr.. da je vjerojatno svaki dan u pol 9.. pa ljudi.. pojavite se =).. sljedite katarinin primjer..hahhahhahahahh.. nego..
..i mole se svi koji se dosad tu nikad nisu javili, a iz razreda su, da pisu potove..jer ovaj blog je razredni, a ne od nas i jos par pojedinaca..
..a jos u vezi nasih blogova..neki su svoje obrisali.. neki napravili nove.. (pepša & fuff [petrax2.blog.hr] pa nas posjetite =D).. takodjer je nastao blog 8.b razreda iz nase kak bi oni rekli stale..ovaj..skole =)..
..eto ljudi.. tolko od nas.. pisite postove, uzivajte jos ovih zadnjih 7 dana praznika, zabavljajte se kolko god mozete, i sretno vam bilo =)..
..pusa do sljedeceg javljanja..kad bi moglo doc jos par slikica..iako ni to nije sigurno =P.. pozdraff ljudi..

Post je objavljen 08.01.2007. u 13:15 sati.