Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fieldsofgold

Marketing

Prvi radni dan u 2007.



I tako, eto mene natrag u moju radnu sredinu i poslovno okruženje nakon Božića i Nove Godine. Neću zamarati ni one koji me čitaju a ni sebe dojmovima koji su prošlost. Sve u svemu, uobičajeno kao i uvijek bez nekih velikih novosti. Nije bilo niti jedne pahulje snijega tako da o idili nije bilo ni govora. E da...nije bilo ni prejedanja....legla sam na Staru godinu u krevet u pola 11 i dani su prolazili kao i svaki drugi kada sam doma kod svojih.
Napravili smo izlet u Mađarsku (ne shoping ...iako smo sestra i ja kupile neke stvarčice rofl) gdje smo proveli čitavi jedan dan u razgledavanju. Po dolasku smo doručkovali uz čaj (moji ne smiju piti kavu pa sam bila kolegijalna ) a onda smo razgledavali i kupili svašta do ručka. Ručamo u već nama dobro poznatom mađarskom restoranu sa autohtonim mađarskim jelima (ambijent je predivan i starinski) a onda smo se nakon opuštanja prošetali i do slastičarne na čuvene kesten kocke i Zachericu koju mađari spremaju vrhunski! Uz čaj u velikim i tankim porculanskim šalicama bile su njaaaaami!
Namjerno se doma ne rade hrpe kolača (koji su ionako za one koji nam dođu u kuću) nego se izguštamo na obiteljskom izletu. Čak sam izgubila 2 kg naughty (sinoć sam se vagala smijeh).
Happy sam i jer sam obavila redovnu kontrolu kod svog neurologa. primjetili ste možda da redovito pratim forum koji se bavi tematikom Multiple skleroze. Dijagnosticirana mi je rana faza u mjesecu ožujku prošle godine pa sam od tada pod malko većim povećalom liječnika. Nalazi su svi ok i nije bilo remisija tijekom godine,što je ohrabrujuće a nadam se i da će ponovno snimanje glave magnetskom rezonancom u ožujku pokazati bolje stanje.No....pred Novu G. i ja sam se odrekla kave...pijem čajeve umjesto nje i mogu reći da mi u ova dva i pol tjedna koliko ju ne konzumiram čak ni ne fali. Živjeli čajevi! party

Post je objavljen 08.01.2007. u 10:18 sati.