Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edenicruz

Marketing

Doso vrag po svoje

Eto kao da sam jucer putovao za Virdziniju i veselio se domacoj hrani koju nisam ja skuhao i neradu po cijele dane. +5kg i jedan avion na propelere kasnije i evo me natrag u Santa Barbari. Sutra je skola. Nije se nista promijenilo otkad me nije bilo - kuca je na mjestu, soba se nije sama pospremila, a frizider se nije sam napunio. Previse sam ocekivao.



John mi je za Bozic priredio odlicnu stvari - nasao je osovinu za moj bicikl i namjestio je na kotac, tako da je bicikl skoro pa popravljen. Kazem skoro zato sto se izgleda kotac izvitoperio kad je pukla osovina, a kotac poceo grebati po rami. Nemam ni vremena, ni znanja ni alata da se upustam u poravnavanje kotaca (engl. truing the wheel) tako da bic sutra ide kod Bicycle-Repair Man-a na preslusavanje.



NaranceNe znam jesam li spomenuo ime ulice u kojoj stanujemo - Orange Avenue. Kako ime ulice ne bi bilo bezveze, na nase dvoriste nadvija se naranca. A kad su narance zrele? Evo bas! Odlicne su, puno bolje nego one kupljene na placu/u ducanu.



Ovom postu nedostaje duha - to je zato sto sam pospan, a krivo mi je sto neki od vas ocekuju da cu ja na svom blogu pisati postove pa se prisiljavam napisati jedan. Dogadja se to tako da ja ne pisem. Nema inspiracije, writer's block. A sta cu vam ja :)



Post je objavljen 08.01.2007. u 08:47 sati.