Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horvatblog

Marketing

Uz dan žena.... ili kako ih razoružati

Učili su me da u životu sve mora ići svojim redom. Da prečaci ne postoje. E pa prevarili su se. Prečaci postoje. Ali oni ostaju prečaci samo dok malo ljudi zna za njih. Svjestan rizika da ću ostati bez svojih prečaca, otkrit ću vama, nabrijanim kolegama blogerima kako zbariti najbolju ribu. Onu sa vrha ljestvice od 1 do 10. Umišljenu kravu. Ustvari, dat ću vam tek preview... dalje od prvog koraka morat ćete sami. Bez moje pomoći. Neke tajne se ipak ne govore.


P.S. Bit će dugačko, ali to je namjerno, da cure ne čitaju do kraja. Inače bi se mogle pripremiti na ovo, a to ne želimo. Jelda?

Dakle krenimo. Ljepotica stoji okružena prijateljicama. Nabacila je svoj I_am_a_bitch_look. Je li to stvarno ona? Naravno da nije. Lijepe cure moraju se držati nekih standarda dok im se svi ti BEZVEZNI tipovi upucavaju. Znači ima neke vrijednosti koje poštuje i razumije. Kad joj priđe muškarac i kaže "mogu li te častiti cugom" NAŽIVCIRAT će ju. On misli da joj čini nešto dobro, ali ona takve ponude dobiva neprestano. Ti si ustvari osmi tip koji joj je danas to ponudio. I dobro joj ide odjebavanje takvih. Ustvari, jebiga, pa mora biti takva. Neće se valjda jebati sa SVIMA njima. Zato mora reći NE i biti živčana, a tip onda na odlasku u sebi misli "krava umišljena" i konta da je popušio. Ustvari, nekad, vani, kada je spremna na navalu, može se dogoditi da prihvati cugu i svejedno odjebe tipa. Što, kad je glup da plati nek plati. I misli u sebi "Ne poznam te i nije me briga za tebe. Ti si tek jedan od onih tipičnih uletavača i pošto te ne poštujem ni najmanje uzet ću ti cugu prije nego što te odjebem."
Pošto je, nazovimo je primjera radi, Marija odlična u sjebavanju tvog pristupa (ništa osobno u biti, ali to je instinkt koji je stekla nakon godina odbijanja uletavanja od strane glupih tipova) važno je da ti SJEBEŠ nju! Ne možeš ju uvrijediti, jer je navikla na sranja od povrijeđenih tipova (kujo umišljena i sl.). Ali, zamislimo da ima dugačke nokte, koji su najvjerojatnije lažni. E sad, zapitaj se, zašto se Marija oblači tako PREDOBRO ako ne želi pažnju? Zato što ponekad voli osjetiti kontrolu nad situacijom. U klubu je sa prijateljicama i želi biti vođa skupine (socijalna hijerarhija primata) i zato privlači svu pozornost. Tipovi dolaze, nude cugu, a nju oduševljava odbijanje. I sad još nosi lažne nokte da izgleda još bolje. Većina tipova će reći "Vaou izgledaš prelijepo" - DOSADNO!, u njenoj glavi nakon godina ponavljanja, ISTINITO. Zamisli sad tipa koji dolazi do nje i kaže "lijepi nokti. jesu li pravi?" . morat će priznati "ne. umjetni" a on odgovara (kao da ne kuži da joj spušta) "oh, a VALJDA izgledaju dobro". Okreće joj zatim leđa. Što joj time čini? Pa nije se ponio prema njoj loše i uvrijedio je. Udjelio joj je kompliment, ali poljuljao joj je samopouzdanje. Ona sad misli "Ja sam hot, ja sam lijepa (posebno u ovom stanju kontrole).. ali nisam pobjedila u srazu s ovim tipom. Ali to mi tako dobro ide. Samo ću popraviti mrlju na toj slici koju sad on ima o meni. Tada tip nastavlja pokazivati nezainteresiranost za njezin izgled i priča o nečemu nebitnome kao što je npr. odlazak Borisa Novkovića na Eurosong. Tijekom te priče njena je namjera navesti ga da se svrsta u grupu svih ostalih luzera nad kojima ona ima kontrolu i koje ona redovito sjebe, ali u tom trenu uvalite joj još jedan ODJEB: "što je ovo? komad kose? kako ti se zove takva frizura? krafna?. Nasmješi se i pogledaj u nju da joj pokažeš da ne ciljaš na uvredu nego provociraš malo humora.
Ugodan si, ali nezainteresiran za njezinu ljepotu. To će ju zaintrigirati, jer ona ZNA kakvi su tipovi. A ovo nije normalno ponašanje. A ti moraš biti stvarno jako izbirljiv, naviknut na žene, oženjen ili bar imati curu ;)) Ta joj pitanja potiču znatiželju. Događa se ono što se zove flert. Ona ti postavlja testove malim odjebima, a ti ih prolaziš i istom joj mjerom vraćaš. Ipak, ti nisi kao drugi, ne pokazuješ zanimanje za nju. Ali zašto? Da bi opet došla do kontrole pita te "počasti me pićem".. primjeti kako te želi dobiti na foru. ALI ona samo te samo želi navući da otkriješ svoje namjere i onda te sjebati. To joj je strategija. To je sve što zna, na tebe očigledno ne djeluje, pa pokušava nanošenjem štete opet doći do kontrole nad situacijom. Alii u isto vrijeme ne razumije ZAŠTO dovraga ti ne misliš da je ona super?! A ustvari, nokti su joj lažni. Onda joj još kažeš ********* (ovo ne otkrivam, da ne bi sutra neka rekla da se koristim ofucanim štosovima)...****** (uglavnom posramiš je na fizičkoj osnovi), ali napraviš to slatko.. ona kaže "ah, prestani" *rumenilo*. Sada je samosvjesna, poljuljanog samopouzdanja, a to je stanje u kojem je želite. Sa tri odjeba ste uspješno kod nje stvorili ZANIMANJE (znatiželju) i skinuli je s postolja (maknuli bitch_oklop). Bili ste humoristični, smijali se, dobro ste obučeni, puni samopozudanja, ukratko, sve što želi od muškarca.

Nisi trpio njena sranja. Eh da, i kad je tražila cugu rekao si "ne. ne častim cure, ali ti možeš počastiti mene ako želiš" Sad ti svrstavaš nju. Ako ti kupi cugu, simbolički ti pokazuje poštovanje. Ako ne, kažeš "bilo mi je zadovoljstvo upoznati te" i okrećeš leđa opet. Ne odlaziš, samo okrećeš leđa. Još jedan odjeb, baš kad je mislila da ona odjebava tebe. To je igranje, korak ka flertu. Školski primjer psihologije.

I taj odjeb ju kvalificira. Nije ispunila tvoja visoka očekivanja. To nije uvreda, nego prosudba s tvoje strane. Što cura bolje izgleda, to agresivniji moraš biti sa odjebima. KAd joj poljuljaš samopouzdanje, pazi da ne prijeđeš granicu i pazi da je stvarno lijepa, jer ovo se ne isplati raditi sa onima koje su već malo nesigurnije, onda je imaš za priču (koju naravno znaš, a ja ti neću reći što dalje, jer bi se riječ o NLP-u mogla proširiti, a to nije u interesu nas muškaraca), ali nikako o NJENOM IZGLEDU

Uglavnom, kad pokaže respect, spremna je za zavođenje

P.S: Ne želim komentare sa pridjevima šovinistički, pederistički, machoistički, kretenistički i slično. Žene vjerojatno nisu ni izdržale pročitati ovo do kraja pa ne vjerujem da će se truditi išta komentirati. Konstruktivne kritike drage volje prihvaćam.

R.I.P.
Image hosted at bigoo

Image hosted at bigoo




Post je objavljen 08.01.2007. u 01:26 sati.