Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida3prezid

Marketing

...:::Rukavina potpisao za Hajduk:::...

Iako je ova vijest skoro pa stara i ja ču je malko prekomentirati.Rukavina,koji igra u Šibeniku,napokon je u četvrtak potpisao ugovor s Hajdukom u trajanju od četiri godine.Doduše,on će na Poljudskoj ljepotici zaigrati tek u lipnju(jer ga do tada ugovor veže sa Šibenikom)ali smatram da je to za Hajduk jedna lijepa vijest.Naravno i ja sam sretna zbog toga i mislim da broj "kupljenih" igrača nije bitan,već je bitna kvaliteta,a i volja igrača.Izrazitu volju za preseljenje na poljud,izrazio je i sam Rukavina te se kod odluke nije nimalo dvoumio.To je Grgića posebno oduševjelo,a zasigurno i ostale igrače i Torcidu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na sve to Ante Rukavna je rekao:
"Da mi je neko prije godinu dana rekao da ću ovo doživjeti, ne bih mu nikad povjerovao. Ali eto, taj mi se san ispunio. Presretan sam što sam ovdje i što sam postao dio tima. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i dobro se uklopiti."


Osim Rukavine,ugovor bi trebali potpisati i Mladen Pelaić,a čini se da uprava Hajduka pregovara i s Igorom Tudorom.Pa lijepo bi bilo i to!Nadam se i vjerujem da će Hajduk završiti na prvom mjestu!To bi bio najljepši dar kojeg želim svima nama za ovu godinu!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.01.2007. u 01:13 sati.