Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/argitula

Marketing

Pegaz


Ah, žene,žene....jednog dana doći će te me glave.....(kad sam glup)

Opet sam bio s njom vani....opet je bilo veliko ništa neka,kad sam tvrdoglav i glup.
Sinoć sam uvidio neke stvari kojih jesam svjestan ali to mi niš ne znači kad sam glup.Ja želim nju...neznam zašto ali sviđa mi se iz nekog samo meni znanog razloga i možda jer sam glup.Sinoć sam opet imao onaj sjaj,kad znaš da blistaš i da te cure gledaju milo (možda malo zvuči umišljeno ali ima tih trenutaka kad možeš imati svaku) ili si jednostavno glup.Odbio sam dvije cure jer nisam htio da me vidi s njima, a da to napraviš moraš stvarno biti glup.Odvezao sam je kući onako bez volje znajući da će svaki budući naš izlazak završavati ovako prijateljski i da osjećao sam se ....

Neznam zašto ali uvijek su se za mene ljepile klinke....Znam to dobro jer ONA je uvjek bila bolesno ljubomorna kad bi se neka klinka smijuckala u mom društvu.Na neki način privlačio sam ih više nego normalno.

I dan danas ništa se nije promjenilo....

Prije tri mjeseca u lokalnoj birtiji iznenadila me jedna zgodna plavuša..prekrasan specimen.Na moju sreću bila je u društvu s mojom prijom....hi -hi.Kasnije sam se raspitao malo u prije i saznao da je ona njoj rekla da sam joj sladak..... ( kolikogod mi to paše uvjek sam mrzio kad mi to netko kaže) šokalo me!!!??? ja njoj sladak? tako zgodnoj curi? ( uvjek imam loše mišljenje o sebi, a što ću kad sam ružan ko pas....) kad sam pitao priju koliko ima godina ona mi je rekla da ima tu negdi ka ona...što bi trebalo značiti oko 21. Koliko bih joj i dao po svojoj slobodnoj procjeni.
Prija mi je odma dala njen broj i krenula je odiseja.............
Ja i mala smo se smsirali (čitaj: esemesirali) redovno,padale su kavice i što reći bio sam lud prekrasna cura...sve je bilo kao u sedmom nebu....ali.... ( jebem ti ovo ali)

Tako jednog dana pozvao sam ju da ide sa mnom na otok na jedanodnevni posjet....( znajući jedan i drugi da idemo negdje gdje možemo biti konačno nasamo).Imao sam užasnu tremu jer cura je bila ajme....gorija sam od želje.
Na putu smo počeli drinkati i u očima jednom i drugom vidjela se želja....gorili smo.Već pripiti od alkohola,vrući od želje doslovno smo ubrzavali korak prema mojoj kući...

Čim smo ušli pohvatali smo se....

Nakon nekog vremena rekla mi je da odemo u sobu.... ( već sam pogledavao iznad glave da vidim hoće li mi što pasti na glavu i ubiti me...jel moguće da je ovo istina pitao sam se?)
Već sam se lagano smješkao jer sam lagano shvaćao da ću dobiti okladu... Ja, a ne kondomi s kojima sam se kladio da ću ih potrošiti prije nego im prođe rok.

Bio sam hepi...

Već smo se bili polu skinuli kad se ostvarilo ono vječno ALI...

Priznala mi je da će joj biti ovo prvi put..... što me nije puno pogodilo jer očekivao sam neku sedmu silu koja će mi uskratiti ovu sladku ljudsku požudu,nastavili smo dalje.Iako mi je već kroz glavu prolazilo kako moram biti fin i dobar ( mada to inače jesam...i ne koristim prečesto bič...haha).
Tada mi je rekla da mi mora još nešto priznati...jednostavno sam znao.Znao sam.Znao sam da sam glavni igrač u igrici "Svijet i sve sile protiv Argitule"....

Lagano je izustila tada prvi put nekako dječjim glasom ...

Ona : Imam nešto manje godina nego što ti misliš....
Ja : ( polako,onako padajući u nesvijest...pitao sam)....a koliko....
Ona : Sedamnajest....
Ja : (već polu mrtav,srce je stalo kucati...znao sam da me jebeni kondom pobjedio) ...ah....
Ona : Sedamnajest ipo.....
Ja : ( tad je na tren srce tri put zakucalo...pojavila se ne jasna nada...koja je titrala dok mozak je shvatio da je to i dalje sedamnajest...mislim da mi se lagano sjajila suza u oku...) ...obucimo se...

Koliko god je meni bilo u kurcu,znao sam da se ona sigurno gore osjeća....proveli smo poprilično ljep ostatak dana ...Zagrljeni i u polu nevinim poljubcima....

( PRIJE NEGO NASTAVIM DALJE....ZAMOLIO BIH DA ME NITKO NE PRIJAVLJUJE POLICIJI JER PRIJE SVEGA NIJE BILO NIČEG I JA SAM BIO ZAKINUT BITNOM INFORMACIJOM....HVALA)

Poslje sam se sve rjeđe s njom viđao da bih na kraju izgubio svaki kontakt.....je javila mi se na Božić.

I što reći......

Pegula sam pegula..........

Dok je mene bit će i riječi ALI......


A.

p.s. Zahvaljujem se i pozdravljam dragu blogericu Niku koja me uvrstila na svoj poipis omiljenih blogera... vidjevši to ja sam se osjetio jako počašćen...hvala.
I sretno pri učenju....pozz

Post je objavljen 07.01.2007. u 21:34 sati.