Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chester06

Marketing

Chester Charles Bennington

Image Hosted by ImageShack.us

Rođen je 20. 03. 1976. godine u Phoenixu (Arizona), gdje je pohađao osnovnu i srednju školu. Na zidu jedne škole je napravio grafit "Chester '93." tako da ga nikada ne zaborave.
Roditelji su mu se rastali kada je imao jedanaest godina. Poslije rastave je živio s ocem. Nedugo nakon rastave se počeo drogirati te je poslije nekog vremena prešao na teške droge. Za to razdoblje svog života kaže: "Ne znam jesam li pokušavao pobjeći od stvarnosti, jednostavno mi se svidio taj osjećaj dok si drogiran. Ali, danas se osjećam kao grafitna olovka kojoj si sastrugao nekoliko slojeva."

Image Hosted by ImageShack.us

Droga nije bila njegov jedini problem. Očev najbolji prijatelj ga je jako dugo zlostavljao. Bio je policajac, no nije imao kontrolu nad njim: "Moj otac je snažna ličnost, poludio bi svaki put kada bi vidio da plačem...tada me nazivao djevojčicom, što me jako boljelo." Kada mu je majka, po zanimanju medicinska sestra, došla u posjet zgrozila se je. Imao je 17 godina i samo 50 kg. Rekla mu je da izgleda kao da je došao iz Auschwitza. Tada je shvatio da je vrijeme da se sam pobrine za sebe. Počeo se ozbiljno baviti glazbom, te je zasvirao u bendu Grey Daze. Preko dana je radio u Burger King-u, a noću je svirao. Pisao je lyricse za Grey Daze i jednog dana je odlučio otići iz benda. Bilo mu je dosta da radi najveći dio posla u bendu.

Image Hosted by ImageShack.us

U Linkin Park, tada zvan Hybrid Theory je došao na prilično glup (zanimljiv) način - poluaudicijom. Na njegov 23. rođendan ga je nazvao šef diskografske kuće iz LA-a i rekao da ga neki bend želi čuti. Snimio je nekoliko demo snimaka i poslao ih. Nakon nekoliko dana ga je nazvao Mike i rekao: "Ako si u stvarnosti upola toliko cool kao na snimkama, imaš posao." I tako, došao on u Linkin Park:-). Sa Samanthom se oženio na Noć Vještica, te s njom osnovao obitelj.

Image Hosted by ImageShack.us

Samantha mu je rodila sina, koji je dobio ime po liku iz filma "Vrana", Draven.

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon deset godina sretnog braka, on i Samantha su se odlučili rastati. Razlozi su nepoznati, izjavili su samo da su se rastali zbog nepremostivih razlika. Dosta dugo je trajala borba oko Dravena, a Chester je izgubio sav novac koji je imao. Dugo mu je trebalo da se vrati na noge, to je bilo veoma teško razdoblje za njega. No, onda se pojavila Talinda Bentley, koja je ubrzo postala njegova supruga.

Image Hosted by ImageShack.us

Dobio je još dva sina, jedan je Talindin, a drugi naravno, najmlađi član obitelji Bennington, Tyron Lee.

Image Hosted by ImageShack.us

Chester je pun tattoo-a. Do prije nekih par godina ih je imao dvanaest, a sada sam prestala brojati. Mislim da ih sada ima oko 16. Najnovija je ruža iznad koje su inicijali njega i Talinde. Prvi instrument koji je svirao bio je klavir, a još zna svirati i gitaru. Ima starijeg brata (13 godina starijeg brata). Imao je nekoliko najboljih prijatelja od kojih su dva umrla. Jedan je poginuo vozeći se na skateboardu, a drugi je umro od raka. Nedavno je kao i Mike ostvario svoj side projekt Bucket Of Venies i snimio solo album "Snow White Tan", skinula sam na internetu nekoliko pjesama s njegovog albuma, dosta su dobre.

Image Hosted by ImageShack.us

Prije nego što je operirao oči, bio je jako kratkovidan, a pošto se morao razbacivati po stageu nije mogao nositi naočale. Jednom prilikom je pao s pozornice i razbio se, što je njgovim obožavateljima bilo cool. Glasovne sposobnosti su mu jako jako velike. Na LPTV njihov producent (tadašnji) Don Gilmore kaže da je nešto čudesno u njegovom glasu. Kada pjeva agresivno u njegovom glasu, kao da se nalaze dva ili tri različita glasa. Što još reći? Ništa osim da samo tako nastavi...:-)


Image Hosted by ImageShack.us (LPTimes)


Dodatak:

Našla sam Mikeovu sliku dok je bio beba....guci buci...jako, jako slatka beba...:-)


Image Hosted by ImageShack.us


slike koje su šire od pozadine bloga (ulaze u boxeve) pa ih cijele možete vidjeti ako kliknete na njih ili ako ih spremite.

Post je objavljen 07.01.2007. u 19:38 sati.