Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leosworld

Marketing

evo me

Evo me, malo švrljam tu po netu i nekaj sam slučajno našo na net.hr:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U stanu Rogera Diera pronađeno je 1300 štakora, stan je bio prekriven izmetom i mokraćom, a štakori su se gurali u kavezima, mnogi bez očiju i nogu. Roger i štakori preselili su se u jedrilicu.

Muškarca lani pronađena u stanu s više od 1300 štakora čekaju nove kazne jer je sada iz prljave kabine njegove jedrilice odneseno 37 štakora i šest mačaka, objavili su predstavnici službe za zaštitu životinja.

Kad su u četvrtak na njegovu brodu usidrenu na rijeci Petalumi pronađeni štakori i mačke, Roger Dier prijavljen je zbog okrutnosti prema životinjama i zbog držanja životinja u premalenome prostoru.

"Kabina je bila prekrivena urinom i izmetom", kaže predstavnik službe Jeff Charter, i dodaje da ga je pitao kako može živjeti u takvom smradu, a Dier je rekao: "Ja ga više i ne primjećujem".

Životinje su sve zdrave i premještene su u utočište za životinje.

"Smatram da sam žrtva osvete i progona", rekao je Dier. On je 8,80-metarsku jedrilicu kupio nakon deložacije iz svoje kuće koju su vlasti u lipnju zatekle prekrivenu izmetom i mokraćom, a štakori su se gurali u kavezima, mnogi bez očiju i nogu.



Post je objavljen 07.01.2007. u 16:40 sati.