Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/univerzum

Marketing

C.W.Leadbeater - Nevidljivi pomagači 49

Pokušavajući pomoći ocu Cyrilova pažnja usmjerila se na neobičnu tragediju malenog dječaka. Vidjevsi je zavolio je malenog Ethana i odlučio mu i pomoći kako bi ga izbavio iz kobne potištenosti koja je uništavala njegovu vitalnost. Situacija je nalagala da bi se u fizičkom životu trebao sjetiti svog vantjelesnog iskustva, ali svi napori glede toga bili su bezuspješni zato što o tome nije nista znao i zato što njegov um nije prema takvoj mogućnosti bio otvoren.

U astralnom životu Cyril je pobijedio Ethanovu plašljivost i oni su postali veliki prijatelji, ali sve njegove upute kojima je pokušao poučiti malenog dječaka kako da premosti bezdan bili su bezuspješni.
Nakon mnogih pokušaja Cyril je konačno morao oprobati lijek protiv svih bolesti, materijalizaciju. Jednog je jutra došao u fizički život s Ethanovim buđenjem koji je otvorio svoje oči i ugledao ga kako stoji u fizičkom tijelu kraj njega. Cyril mu je rekao. Sada me poznaješ, zar ne? Sjecaš se da sam držao tvoju ruku trenutak ranije dok te otac držao za drugu.
Da ! Da !¨uzviknuo je Ethan uzbuđeno , gdje je moj otac sada ?

"On još uvijek drži tvoju ruku ali nemožeš ga vidjeti sada kada su tvoje oči otvorene"
Mogu učiniti da vidiš mene . Ne mogu učiniti da vidiš njega , ali možeš osjetiti njegovu ruku "
Kad je veza bila jasno uspostavljena Ethan je bio sposoban sjetiti se svega što mu je otac rekao . Narednog jutra Cyril je uspio učiniti da Ethan sa sobom ponese sjećanje bez potrebe veće dodatne materijalizacije . Bilo je dovoljno materijalizirati stisak dvije ruke , očeve velike s jedne strane i dječakove male s druge strane . Tako se sada Ethan svakog jutra prisjeća sve više i više , a Cyril užurbano poučava i oca i sina . Dobro se oporavlja što njegovi rođaci nerazumiju jednako kao što nisu mogli razumjeti njegovu bolest , ali on im to nikada neće moći protumačiti .

Post je objavljen 07.01.2007. u 11:48 sati.