Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/postscriptum1006

Marketing

again

all of my life
where have you been
I wonder if I'll ever see you again

Image and video hosting by TinyPic

pa...bio je taj tip jedan koji mi i dan danas proleti glavom, ne na isti način kao i prije, ali sjetim ga se ponekad. nije prošlo puno vremena od tad, ali isto mi se čini daleko.
taj dan sam se rano ustala i iz posebnih razloga cijelo jutro sam imala takozvane leptiriće u trbuhu i nakon par sati vidjela sam njega, od trenutka kad sam ušla u tu prostoriju pa sljedećih dva mjeseca nisam zaboravila njega niti njegov izraz lica. točno se sijećam kako je izgledao...
duga plavo-smeđa kosa svezana u rep mu je sezala do polovice leđa. Imao je čudnu kosu, čudnu za jednog muškraca, bila je tako glatka, ravna i sjajna, kosa kakvu bi ja sebi htjela i odmah me podsjetio na još jednog muškarca kojim sam fascinirama, vokalom moje najdraže grupe (newermind). Imao je bijelu majcu nalik na tutu s crvenim rukavima i crvenim natpisom metallica. Nosio je i svijetle isprane rebe i užasno ružne bolje rečeno gadne reebokice, ali budući da san bila zasljepljena njegovom pojavom, prešla sam preko činjenice da ima užasne patike. Rekla bi da je to bila ljubav na prvi pogled, ali na žalost to nije bila ljubav. Nakon progovorenih par riječi, svatila sam da nije samo fizički savršen već i ima nešto u njemu, nismo pričali toliko da bi utvrdila njegovu inteligenciju i velikodušnost i bi li spašava djecu u africi, ali bilo je nešto posebno u njemu. I još kad sam vidila kako crta, taj lik fenomenalno crta, prekrasni su mu crteži, odmah mi se još više svidio. Sve mi se na njemu i oko njega svidjelo, čak i način na koji je zapalio svoj bijeli malboro koji je stajao na stolu do njega.
danima nisam mogla prestat misliti o njemu, stalno mi je bio na pameti i time je preuzeo mjesto onog na kojeg sam do tada stalno mislila. zvuči glupo znam, lik kojeg sam vidjela jedan put u životu, a stalno mislim na njega, pomalo ludo, ali on je imao nešto, nešto posebno.
Nakon toga sam ga vidjela još dva puta, sad ga se i ne sjetim toliko često, ali danas iz ne znam kog razloga sam pomislila na njega...možda zato šta ni ja ne znam točno što mislim, što osjećam, na koga mislim, na koga ne, koga volim, a koga ne. možda se samo želim sjetit njega jer mi je već jednom izbrisao nekog iz misli, možda mi i ovaj put treba napraviti istu stvar...

Post je objavljen 07.01.2007. u 01:49 sati.