Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxvelovsvet

Marketing

Masturbiranje.......!

Da li sam uopste ispravno napisao naslov....ali svako ce shvatiti na sta mislim! Koliko muskarci masturbiraju a koliko zene! Uvek sam mislio da muskarci vode sto se tice ovog dela zadovoljavanja samog sebe.Ali pogresio sam,rezultat je podjednako! Kako sam to dokazao.Uzeo sam dva primera......sebe i svoju devojku.Odlucili smo se za mesec dana apstinencije tj. mesec dana da nemamo sex!Nismo rekli bez masturbiranja samo bez sex-a! Tesko nam je palo,ali odlucili smo se za taj korak radi naucnog rada!Prvi dan je protekao normalno bez nekog velikog nagona,proveli smo ga zajedno,kao i ostatak meseca! Dan drugi i treci pocinjala je kriza,kako meni tako i njoj.Cetvrti dan vise nisam mogao da izdrzim i morao sam da masturbiram,ona je gledala i uzivala.Primetio sam grceve na njenom licu dok sam se osecao zadovoljenim,osetio sam da je i ona htela,ali proslo je i oduprela se!
Dan peti,uzeli smo dva filma iz DVD kluba,pornica,strasni su bili.Pustio sam ih,gledali smo ih razdvojeni,posle pola sata pocela je da se vrpolji ceska.....znao sam da vise ne moze da izdrzi.Skinula se i pocela sa akcijom,trudio sam se da ne gledam ali nisam mogao da izdrzim,pridruzio sam joj se.Vodio sam,imao sam jedno masturbiranje vise.Ali znao sam da voljom uma mogu da je pobedim.
Tako je i bilo.Prolazili su dani i dalje sam imao jedan prednosti,sve dok nisam uspeo na pevaru da je nateram da ona masturbira a ja da se suzdrzim.Verovatno se pitate kako,uzeo sam opet DVD film,ali ovaj put GAY,sve sami muskarci.Ona nije znala,ja sam ga pustio,poceli smo da gledamo,ona je uzivala a ja,meni se smucio iskreno da vam kazem!Pocela je opet da se vrti i u tom momentu znao sam da ce izjednaciti.Tako je i bilo......jednostavno je moralo to da se desi.Izjednacila je i sad sam lakse disao!
Dosao je i trideseti dan,dan kada smo postili,niko nije uradio nista,rezultat je ostao ne promenjen 20:20 i time sam uspeo da dokazem da i zene i muskarci imaju istu potrebu za takvim stvarima!
Sutradan smo i ona i ja bili zeljni jedno drugog ali posle uspesno dokazane teze i jakog karaktera mozete samo zamisliti kakav je sex.
Zato na sav glas kazem...vicem.....MUSKARCI I ZENE..........masturbirajte koliko god puta hocete,ali ne zaboravite da imate ponekad i sex!
Ova prica se,primetili ste,razlikuje od prosle za 360 stepeni,ali ako me neko nije dobro razumeo moram objasniti da sam devica u horoskopu i ostacu celog zivota! Nadam se da nisam prouzrokovao mnogo zabune! Drago mi je sto me posecujete moji dragi su narodnici...........posebno mi je drago jedne osobe,koju sam mnogo zavoleo,jedno tele......ona ce znati!

Naravno stihovi za kraj:

I SAMO POMISLI KAKO BI GORELI NEBO I OBLACI DA SMO SE VOLELI
KAKVI BI LOMOVI ZEMLJU POTRESALI DA SMO SE RANIJE NAS DVOJE PRONASLI.


Post je objavljen 07.01.2007. u 00:24 sati.