Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grebben

Marketing

Kralj Edward

Pa dobro, koji je ovo drek??

Za svaki sam se slučaju digo iz kreveta, prošetao do kuhinje, bacio oko na kalendar i zaista se uvjerio u točnost hipoteze koja mi je, za vrijeme gledanja 1. programa Hrvatske radiotelevizije, pala na pamet.

"Danas je 6. siječnja, blagdan Sveta tri kralja, katolički blagdan, vjerski praznik, zar ne?!!?!?"

Ipak, javni medij, koji bi navodno trebao biti zadužen za služenje javnom interesu, na svom udarnom programu u gotovo udarnom terminu emitira, ne Melkiora, ne Baltazara, ne Gašpara nego - Edwarda Regana Murphyja!!!!

Pa dobro, možda jesmo imbecilna stoka sitnog zuba kojoj je životna misija u pravilnim razmacima otvarati i zatvarati usta radi gutanja govana koja izlaze iz pipa sa više točke vertikale moći, ali sve ima svoje jebene granice!! Možda smo retardoidi, možda smo intertna amorfna masa totalnih izgubljenika zadovoljna što je konačno prošao najgori period za želudac i novčanik u godini, ali neke stvari se ipak ne mogu podnijet samo tako!

Obraćam se Programskom vijeću HRT-a uljudnim pitanjem:

"Pa dobro, ljudi, koji vam je božji kurac?"

Ako se ne varam, danas je nekakav katolički blagdan, kojim je završeno navodno najljepše razdoblje u godini, razdoblje darivanja, mira, sreće, ljubavi, veselja, žderanja, opijanja, povraćanja, proljevanja, povraćanja, proljevanja, nepomičnog ležanja, vegetiranja...

Danas je blagdan Sveta tri kralja, koji u katoličkoj tradiciji nosi itekakvu vrijednost, a 80 i nešto posto pučanstva ovog usranog naroda mora gledati tamnoputog idiota kako se tramvajem dvadeset minuta spušta niz brijeg San Francisca i drobi automobile, kamione, zgrade, živo, mrtvo, staro i mlado... Evo, baš je viknuo

"Fuck you!"

Eh, sad se bolje osjećam. Odmah mi je lakše u želucu, planirao sam drmnuti jedan peptoran, jer pelinkovac nije pomogao, ali kad sam čuo kako je naš glavni junak ove briljantne celuloidne umotvorine visokom razinom argumentacije odriješio svojeg antipoda u raspravi... želudac diše, crijeva bolje rade, život je lijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!!!

Ko jebe katoličanstvo, hrvatsku tradiciju, Zakon (veliko slovo, jer postoji točno određeni zakon koji bi svojim djelovanjem trebao onemogućiti da se ovakve baljezgarije uopće rode u umu, a kamoli ovjekovječe na b-logu), mene i moju neiscrpnu potragu za duhovnošću koju nikako, nigdje, nikad, nigdje, nikako ne uspijevam pronaći!!!!

Nadam sam se nekom bezveznom filmu o Isusu, mislio sam da je na Badnjak prerano, na Božić preisfurano, na Štefanje preneadekvatno, na Novu godinu preglupo... ali na Sveta tri kralja jahahu sam ipak očekivao nešto. A kad ono - Edward.

Lijepo. Jebeš duhovno uzdizanje, ionako nisam vjernik, ionako me film na tematiku darova u obliku tamjana, plemenite masti i zlata ne bi napravili potpunijim čovjekom... Možda je najbolje da se vratim filmu, sad sam propustio najzanimljiviji dio, ali ipak ću stići na rasplet od 45 minuta, obračun dvaju glavnih likova, obračun od 37 minuta, s potpuno neizvjesnim završetkom. Vjerojatno ću se naježiti, zapitati o životu, Hrvatskoj, Europskoj uniji, pizdoj materini, i mirno utonuti u san svjestan da, kako god nekad život ružno izgledao,

UVIJEK POSTOJI NEKI AMERIČKI SUPERJUNAK KOJI ĆE ME SPASITI OD ZLA!!!

I love America!!!


Post je objavljen 06.01.2007. u 23:40 sati.