Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/croski

Marketing

ANA JELUŠIĆ:SIGURNO NASTUPAM U SLALOMU!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ana je potvrdila sutrašnji nastup na "ZLATNO LISICI"

KRANJSKA GORA - Ana Jelušić morala je odustati od nastupa u veleslalomu jer se u subotu ujutro u hotelu Lovec na Bledu probudila s temperaturom od 37,9! U dogovoru s trenerom Sobolom i direktorom reprezentacije Vedranom Pavlekom, Ana je odlučila liječničkim tretmanom skinuti temperaturu i pokušati skupiti snagu za slalomski nastup u nedjelju.

- Ako mi bude ovako loše, nastupit ću - rekla je Ana koja je već imala sličnih problema prije slaloma na Svjetskom prvenstvu u Santa Caterini prošle sezone. Tada je završila na izvrsnom devetom mjestu.

- Žao mi je što nisam vozila veleslalom koji je postavio moj trener Sobol. Staza je izgledala jako zanimljivo i baš bi me zanimalo kako bih prošla. No, slalom je ipak važniji, tko zna, da sam potrošila ovo malo snage na veleslalom, bih li nedjeljni nastup uopće bio moguć.

S obzirom na ozbiljnost situacije (Ana je tijekom noći slabo spavala, u kratkim intervalima), iz Zagreba je krenula u misiju spasa službena liječnica hrvatske reprezentacije dr. Nataša Desnica. No, budući je ovo “hrvatski skijaški tjedan”, na cestama prema Austriji je kaos i dr. Desnica je četiri sata vozila samo do Ljubljane.

- Srećom, dr. Vlasta Brožičevic iz Selca uspjela je mobilizirati kolegicu koja radi u Ljubljani pa je tako brigu o našoj skijašici preuzela slovenska stručnjakinja - obavijestio nas je direktor reprezentacije Vedran Pavlek mirnim glasom koji pokazuje da ipak nema panike među našim skijašima jer svi vjeruju da će Ana voziti nedjeljni slalom.

Slalom u Kranjskoj Gori - najteži u sezoni

Staza Vitranc je muška, stoga gotovo sigurno najteža u ovogodišnjem kalendaru ženskog dijela Svjetskog kupa. Ani to svakako odgovara, uz podatak da je slalom poptuno leden, poput onog na Sljemenu. Početak prve vožnje je u 9.30, a druge u 12.30 sati. Prijenos je na NOVOJ TV.



Post je objavljen 06.01.2007. u 22:08 sati.