Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninoinina

Marketing

LJUBAV....NEIZDRŽIVO BOLI...

Priča se kako su se jednom na zemlji susrele sve ljudske osobine i osjećaji...

DOSADA je u tom neobičnom društvu zijevala i kada je već treći put zijevnula LUDOST je, luda kao uvijek, predložila:"hajdemo se igrati skrivača!!??"
SPLETKA je značajno podignula obrvu, a ZNATIŽELJA je u nemogućnosti da se suzdrži upitala:"što je to igra skrivača?"
To je igra u kojoj ja pokrijem oči i brojim do tisuću, dok se vi sakrijete, a kada izbrojim krećem u potragu.Koji prvi bude pronađen zauzet će moje mjesto u sljedećoj igri-objasnila je LUDOST.

ODUŠEVLJENJE je poletno zaskakutalo, dok je RADOST, gotovo bezuspješno uvjeravala SUMNJU, koja nikome ne vjeruje i MRZOVOLJU koju nikad ništa nije uspjelo zainteresirati da sudjeluje u igri.
No, bilo ih je još nekoliko koji se nisu željeli igrati...

ISTINA se pitala zašto bi se ona skrivala kad će je ionako na kraju pronaći.OHOLOST je držala da je igra glupa(a zapravo ju je ljutilo što zamisao nije bila njezina).KUKAVIČLUK nije želio riskirati.

1, 2, 3..počela je LUDOST brojati.

LIJENOST se sakrila iza prvoga kamena na putu, VJERNOST je potražila zaklon na nebu, a ZAVIST je čučala u sjeni USPJEHA koji se vlastitim snagama popeo na najviši vrh stabla.VELIKODUŠNOST se gotovo nije uspjela sakriti jer joj je svako mjesto koje je pronašla izgledalo prekrasno za nekog od njezinih prijatelja.Kristalno jezero prepustila je LJEPOTI, hlad drveta SRAMEŽLJIVOSTI, mekoću leptirova leta ustupila je OSJEĆAJNOSTI, kretanje vjetrova SLOBODI...a sebi???ipak na kraju se i onda sklonila i to u zraku sunca...

SEBIČNOST je što se naravno moglo očekivati, pronašla najudobnije mjesto na svijetu, idelano za nju.LAŽ se sakrila na dnu oceana, a zapravo je bila iza duge..STRAST I POŽUDA zavukle su se u jedan vulkan, a ZABORAV..zaboravio je gdje se uopće sakrio..

Kad je LUDOST došla do broja 999 LJUBAV još nije pronašla mjesto za sebe, jer joj se svako mjesto činilo zauzeto!Tada je ugledala predivan ružičnjak i zavukla se među crvene ruže.
Kad je LUDOST izbrojila do 1000 i počela tražiti, prvo je naravno našla LIJENOST koja je bila iza najbližeg kamena.Potom je začula kako VJERNOST na nebu s Bogom razgovara.
STRAST i POŽUDU osjetila je u podrhtavanju uznemirenog vulkana, a ZAVIST je pronašla čim je ugledala USPJEH.
SEBIČNOST nije trebala ni tražiti, sama se otkrila bježeći iz svog skrovišta, točnije iz osinjeg gnijezda.Tražeći dalje LUDOST je došla do kristalnog jezera i odmah otkrila LJEPOTU, SUMNJU je vidjela kako sjedi na jednom kamenu, otkrivši se da ne bi morala govoriti nikome gdje se skrivala.
Doskora su svi bili pronađeni.DAROVITOST je čučala u svježoj, mirisnoj travi, TJESKOBA u tamnoj špilji, LAŽ ih je sve uvjeravala da je bila na dnu oceanu(a virila je iza duge), ZABORAV je već zaboravio da se nečeg uopće igrao..

LUDOST jedino nikako nije mogla pronaći LJUBAV.Tražila ju je po cijelom svijetu, iza svakog stabla, grma, cvijeta, na dnu svakog potoka i na vrhu svake planine, a kad je gotovo već odustala, pogled joj zastane na prekrasnom ružičnjaku.Uzela je štap i počela razmicati ruže.
Odjednom je začula bolan vrisak, trnje se zabolo LJUBAVI u oči i silno je ozljedilo.LUDOST nije znala što bi od jada..Ispričavala se, plakala, molila da joj dopusti iskupljenje, a onda se sjetila...
Obećala je LJUBAVI da će od tog trenutka zauvijek ostati s njom.
I tako:otkad se igra skrivača igrala prvi put igrala na zemlji LJUBAV JE SLIJEPA, A LUDOST JOJ JE VJERNA PRIJATELJICA!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

ovaj tekst sam dobila od frendice i stvarno mi je predivan...

kada najmanje očekujemo dogodi nam se nešto što nam sruši svijet...mislila sad da će bar početak ove godine biti dobar, ali koliko vidim meni je još gore...osjećam da sam sama, nemam pravih prijatelja..svi mi glume..čak i osoba u koju sam se nažalost zaljubila-nije nikola-glumi..glumio je sve..lagao mi je u oči puna 4 mjeseca, a ja sam mu sve vjerovala...u početku mu nisam ništa vjerovala ali onda je učinio toliko stvari za mene i ja sam se po prvi put osjećala VOLJENOM...sve je radio za mene...ali društvo nas je razdvojilo...ja sam opet u depresiji...sve mi je crno pred očima..

Image Hosted by ImageShack.us

ŽELIM SAMO TO..to mi je najvažnije...tako sam usamljena...osjećam da me svi mrze, pokušala sam se promijenit ali ne mogu...stvarno ne mogu...zbog ponašanja i nemam prave prijatelje, pravu ljubav...


u sljedećem postu ću počet pisat o tom dečku koji mi je jednako kao i Nikola zarobio srce..
ja sad stvarno neznam dal je moguće voljeti 2 osobe...jel itko od vas bio u sličnoj situaciji?????

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 06.01.2007. u 21:45 sati.