,dyingtobethin.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dyingtobethin

Marketing

Evo cure kontroliram se! eek

Prvo da se ispričam na svojem NE pisanju bloga, fkt imam malo vremena, čitam vas, ne stignem ostavljat komentare ali sad ću to sve popravit. Ne mogu ni sama vjerovati, ovaj naslov zvuči poprilično nevjerojatno ali zacrtala sam si u glavi ako sam već dosta smršavila zašto bi to sve uništila sa dva-tri-deset dana prežderavanja pa ponovno opet iz početka, oo ne nema šense. Ne želim. Od utorka sam bila na vodi i tako je došao petak i da, mislila sam da ću popustit zato jer mi je bilo jako loše i pojela sam bananu, ali nakon toga ništa i sretna sam kolko-tolko, nije da mi je baš sad trebala ta banana ali neka, bolje to nego da se srušim. Danas sam išla kod bake u Zagreb, i da, teško je izbjeći ručak, hrpa mesa na stolu, juhica, krumpir uf, nisam izbjegla-jednostavno se to ne može kod nje, pojela sam vrlo malo juhe, malo salate i vrlo vrlo mali komadić bijelog kuhanog mesa, koji ne može udebljat nikoga ni da hoće, ali kakve sam ja sreće sigurno se sve to primilo na mene =). Sutra je nedjelja, izbjeć nedjeljni ručak? Nemoguće! Bit će ista procedura ko i danas, evo vam prijedlog-žvačite što duže za stolom pa čak i 80 puta jedan zalogaj, izgledat će ko da ste više pojele, duže ćete ostat za stolom, a i hrana koja je dobro prožvakana nema šanse da se primi negdje npr.guzu ili trbuh ;)
U ponedjeljak idem u Mallnitz sa sestrom, bordam već 7 godina, tam ima snowboard hotel pa nam je ko bog. Uglavnom, naravno da ću pisat postove i da ću vas komentirat, dolje u hotelu imamo sobu sa internetom, PS-om i svim tim "neophodnim" stvarčicama i tak kad će neki nabacit novu bord vožnjicu ja ću bit zaluđena blogovima. I da, vrlo je lagano izbjeći hranu, samo slažeš da ideš nabacit vožnju i ono malo se po vani šuljaš i nitko nit ne skuži da nisi došla na ručak-ajde bar to :)
Evo vidim da ste me skoro sve pitale o knjizi Miriam ima anoreksiju, pa knjigu možete posuditi u svakoj knjižnici, ako vas je sram pitat dal je imaju recite da radite nekakv referat o bolestima pa dal ju možda imaju. Knjigu sam kupila u Profilu, evo ovdje možete pogledat dal ima kakve dobre knjižare u tvom gradu, ako ima sigurna sam da ima i ovu knjigu. Knjižare. Znam da vas zanima sadržaj knjige pa eto, našla sam na netu pa ću vam copy/paste.
Miriam ima anoreksiju: Autorica knjige na interesantan, tinejdžerima blizak način iznosi problem mladih djevojaka - problem anoreksije... "Miriam, sedmašica, odlučuje "skinuti" nekoliko kilograma kako bi imala savršenu liniju, ali nikada nije zadovoljna svojim izgledom; stalno si izgleda predebelo... Kad od gladi i bolova u želucu ne može spavati,uzima tablete protiv apetita i štetna sredstva za
čišćenje. Ta njezina štetna dijeta skoro kobno završava." Na kraju knjige su iznesene zdravstvene posljedice anoreksije, kao i savjeti za liječenje tog teškog psihofizičkog poremećaja.Adrese "Savjetovanja za poremećaje u prehrani" u većim gradovima Hrvatske, pomoći će djevojkama koje su u nevolji – začaranom krugu anoreksije i bulimije.

To je u najkraćim crtama a ja vas pozdravljam, čujemo se u ponedjeljak jer mi se sutra valjda neće dat pisat post, volim vas i imajte kontrole!
Thinspo:
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.01.2007. u 21:27 sati.