Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceana

Marketing

Avoiding Mrs Illusion

First of all
jedan poseban pozdrav vagabundima koji sada ispijaju pive po Nizozemskoj i nadaju se da će im, na primjer, možda biti otkazan let za povratak u HR, kako bi malo produžili praznikovanje. Ovo vam je tek podsjetnik na pravila lijepog ponašanja u inozemstvu:
Image Hosted by ImageShack.us



Zahvaljujući Matiji i Žuletu, te isprobavanju efikasnosti nagibnog vlaka na relaciji Zagreb-Split, danas smo odlijepili prste s tipkovnica / klavijatura, izravnali zgrčene zglobove, očistili cipelice od paučine i izašli u zagrljaj divnom sunčanom danu.

Za razliku od nekih (vidi fotke), mi smo samo sjedili i uživali u suncu i pogledu na more, stijene, otoke.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Nevjerojatno je to. U roku od pola sata izlaganja blagotvornim toplim zraka i s mirisom mora u porama, gotovo svi problemi isparavaju u oblik kuglice koja se teleportira na određeno vrijeme tamo negdje, oko radnog stola. Sama ode doma. Stvarno. Evo našla sam je, čim sam se vratila. Odmah je zasvijetlila i uparila se natrag u kožu, izazivajući lagano peckanje od stopala do glave.

No, bar je nestala na neko vrijeme, sa svim svojim sadržajem koji se uglavnom vrti oko problema sagledavanja, razumijevanja i prihvaćanja određenih životnih okolnosti te pokušaja što svjesnijeg djelovanja unutar istih.
Ponekad se bolje zaustaviti nego zaletjeti se u ponor.
Ponekad nemaš dovoljno snage za preskok (slab ili nezdrav zalet), pa je bolje pričekati...smisliti plan za izgradnju mosta, napraviti ga sam ili pričekati pomoć, pronaći drugi put...za sve to treba smirenost da bi se stvarna situacija mogla dobro ispitati. Kaotičan um lako zaskoči the most famous private teacher Mrs Illusion. Već me prije uspjela namamiti da joj skupo platim njeno vrijeme provedeno sa mnom. This time, I'd rather avoid her lessons, if possible, tako da...don't tell her where I am...








Post je objavljen 06.01.2007. u 21:41 sati.