Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/specijalistica

Marketing

Ljubaaaaaaaaaaaav

Ne znam o čemu da pišem, a već nekoliko dana sam bila uvjerena kako ću sao sjesti i pisati. Kako će riječi samo izlaziti iz mene, ali sad kad ovdje sjedim i tipkam, ne znam. Želim reći da sam se odlično provela za novu godinu. Upoznala sam nekog dečka na dočeku. stariji je par godina od mene, ima 24..mislim ja imam 19 pa neznam. Imala sam ja dečka koji je bio 7 godina stariji i bili smo skupa godinu i pol dok nisam shvatila da se razlikujemo previše...pa sad sam nesigurna...treba li meni opet to da se idem upuštati u neke vezice sa starijima...možda je ovaj drukčiji al neznam. Ja se ipak još uvijek bojim upuštati u bilo kakve vezice s dečkima, i još je ovaj malo stariji..a neznam jednostavno šta da radim. Šta da riskiram s ovim ili šta???
Ah da sve bi bilo dobro da sam u takvoj nedoumici i da postoji samo jedan dečko trenutno u mom životu, ali ne postoje još 2. Jedan od te dvojice je Ivan u kojeg sam bila zaljubljena još od ljeta i za Božić mi je konačno uspjelo nešto kod njega, ali sam subotu prije toga bila sa Petrom koji je stvaaaaaaaarno zgodan (visok,crn)!!! I sad meni sva trojica šalju poruke, sve nešto slatko blabla...a ja se nemogu odlučiti...kako se odlučiti između troje ljudi koji ti se sviđaju!!!????? Ja neznam dali sam sretna zato što mi je toliko dečki u životu ili sam nesretna jer neznam izabrati???? Ma šta vi mislite o svemu tome!!!!

p.s. Nisam pisala niš tolko vremena jer mi je sestra došla kući s faksa, pa je stalno na kompu..piše neke seminare..pa je meni zabranjen pristup kompu...


pozdraaaaaaav

Post je objavljen 06.01.2007. u 19:17 sati.