Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/180satidana

Marketing

PISMO

Dragi sine!


Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovo. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina saobraćajnih nesreća događa 1 km udaljeno od kuće, tako da smo nedavno mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i perilicu rublja, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila robu da se pere, povukla vodu i robe nije bilo......
Ovdije vrijeme i nije tako loše. Prošlog tjedna je dva puta padala kiša. Prvi put je trajala tri dana, a drugi put četiri dana. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Jure mi je rekao, da ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer bi to više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.
Napokon smo sahranili tvog djeda, pronašli smo njegovo tijelo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onoga dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivača. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacila van kroz prozor: koji osjećaj! Nakon toliko godina otac i ja izašli smo van zajedno!
Pošto već spominjem tvog oca, novost, dobio je novi posao! Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi......zaposlili su ga na gradskom groblju, održava travnjak.
Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon je rodila. Ne znamo još spol, tako da ne znamo da li si postao teta ili ujak. Ako bude curica tvoja sestra kaže da će je zvati po meni?! Čini mi se malo čudno da svoju kćer zove- mama.
Tvoj rođak Stipe se oženio, po cijeli dan se moli pred ženom, jer je djevica. I da znaš, više
ne viđamo tvog ujaka Matu koji je umro prošle godine.
A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan......zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao van iz vozila. Katastrofa!
Dobri sine, ne ću ti napisati našu adresu jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje živjela prije nas uzela je kućni broj sa sobom.
Ako vidiš Margitu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nešto novca, ali sam već zatvorila kuvertu.


Post je objavljen 06.01.2007. u 19:11 sati.