Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcidauskoplje

Marketing

ANTE RUKAVINA

Ante Rukavina je potpisao za Hajduk noprvi će put zaigrati u bijelom dresu tek u lipnju.Hajdukov predsjednik smatra da je dolaskom Rukavine njegov klub napravio najveći posao u prijelaznom roku. - Negdje sam pročitao da Dinamo u prijelaznom roku vodi s 4:0. Rukavininim potpisivanjem ugovora sada je 5:4 za Hajduk. Nije bitno koliko je igrača kupljeno, već kakvi su - rekao je Grgić vjerojatno aludirajući na Jerteca, Pokrivača i Schildenfelda koji su završili u Dinamu.

- Mi uvijek želimo dovesti hajdukovce i one koji su voljni doći u Hajduk. Oni koji se premišljaju, neka idu u druge klubove. A Rukavina je od prvog razgovora želio doći u Hajduk, nikada nije spominjao uvjete - kazao je Grgić. A koliko je Rukavinin dolazak bijelima značajan Grgić je potvrdio ovim riječima:

- Hajduk je uvijek dovodio velika imena, od Holcera i Sliškovića do Kranjčara, da bi sada imao sreću doživjeti Rukavinu. Mladi Šibenikov napadač nije se pretjerano uzbuđivao zbog strke koja je nastala.

- Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću potpisati za Hajduk, ne bih mu vjerovao. Ali, iz moje nevjerice došao sam u realnost. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja - rekao je Rukavina.

Nije se ni okrenuo, a oko njega sjatilo se dvadesetak djece. Svi u rukama s Hajdukovim dresovima s brojem 21 i prezimenom Rukavina. Za svakog od njih, s osmijehom na licu, nova poljudska zvijezda našla je vremena. Među prvima je Rukavinin dres pokupio mali Marko, sin Hajdukova predsjednika.

- Po kući mi samo viče "Rukavina, Rukavina" - objasnio je Grgić.
kavina je potpiso četverogodišnjiugovor sa Hajdukom no prvi put u bijelom dresu će zaigrati tek u lipnju.

Post je objavljen 06.01.2007. u 16:30 sati.