Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrzitijeteskoavoljetijosteze

Marketing

tak mi se neda ...

burninmadništa mi se više neda ... neda mi se čak ni živjeti ... stalno sam u zadnje vrijeme tužna ( a kad se nasmij čudno mi je ) a nova godina je trebalo bi biti što ljepše, ali ne ! tek će počela godina i već sranja a kak će mi onda poslije biti .. ma grozno ... osječma se ko da sam sama i da nitko nije uz mene ... imam toliko problema da mi je pun kurac života ! dođe mi da se prkoljem ! najjednostavnije i najlakše ( ionako nikom neću falit ! ) za sve i za mene ! a da za ljubav ne pričam .. ko da jesam ali nisam .. ne znam što hoću od sebe i života ! a znam da nešto ne valja samnom, nikad nisam bila ovakva ... uvijek je bilo sve super i znala sam na čemu sam i zašto i tko i kako ... me to muči ... grozan je osječaj kad nemožeš pomoć sama sebi ! a sad nema plesa da bih se negdje mogla ispuhati i uživati u nečim kaj fakat volim .. a sad tog nema .. moram čekat da počne jebena škola !
htijela sam i misla sam da će kad počne nova godina biti sve bolje i kao da će mi bit lakše u životu .. ma kurac hoće ... nije mi ni malo lakše .. još je gore ... ! headbangburninmadblablapuknucubang

Image Hosted by ImageShack.us

htijela bih si pomoć na neki način .. a najgore je to kaj ne znam na koji način i kako i zašto mi se sve to događa ... ko da sam u nekom vrtlogu zla ! a jbg kaj mogu, baš NIŠTA ! i to me omalo već počinje živcirat i obezhrabruje me ... a k vragu i sve i moj život i ja skupa s njim !

Image Hosted by ImageShack.us



ajde pozzz svima koji me čitate .... hoću puno komentara ...
pussa
vaša ivy

Post je objavljen 05.01.2007. u 22:50 sati.