Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Zašto gole guze?




Već neko vrijeme moji me blog - prijatelji pitaju što mi zapravo trebaju sve te gole guze na blogu, kad sam već po sebi tako lijep, pametan i brbljav. Priznajem da me pitanje navelo na introspekciju i nakon višeminutnog razmišljanja, spreman sam vam ponuditi slijedeće odgovore:


1. Kad sam počeo piskarati, zamišljao sam da će odmah svi pohrliti do mene i diviti mi se kako sam pametan i imam smišnu guštericu. Ali onda nije bilo ni pasa. I tako danas, pa sutra, pa preksutra. Pa dopizdilo. A nije mi se dalo ić u drugih i moljakat: "Jo šta ti je dobar blog, aj doji u mene!" Pa mi je palo na pamet stavit koju golu guzu - ljudi su najviše na internetu radi seksa.


2. A onda, palo mi je na pamet i to kako su pametni časopisi, poput staroga Starta odavno ubrali dobitnu taktiku: stavi slike golih teta, pa će čitaoci poslije drkanja, sjedeći na zahodu, spoznati kako osim duplerice imaju i dobre tekstove. A danas se težište aktivnosti modernog čovjeka sa zahoda premjestilo pred kompjuter (dok nekome pametnom ne sine da ta dva prijestolja objedini).


3. Onda, stavio sam na stranicu StatCounter (ne bojte se, ne zlorabim ga), pa mi je postalo zgodno pratiti po kojim me ključnim riječima pronalazite. Uostalom, pogledajte i sami:


6.45% marko tomasevic
6.45% imagevenue met-art
3.23% faith omota
3.23% hemonwood 2006
3.23% tylersroom.net
3.23% tylersroom forum
3.23% tylersroom
3.23% imagevenue metart
3.23% istra?ivanja o ?tetnosti azbesta
3.23% nasilje u porodici hrvatska presuda zagreb 2006
3.23% plućne bolesti smog
3.23% flash animation woman example
3.23% muzika
3.23% bosanska zajebancija
3.23% slovenci stigli do eura
3.23% cho guevara
3.23% dušan stojanac split
3.23% titbit nl
3.23% met-art imagevenue jpg
3.23% dispneja
3.23% xuk.ru
3.23% bankarski sistem u poljskoj
3.23% teendreams featured
3.23% muzika raspolozenja
3.23% zarko dve krvave ruze mp3
3.23% suprug javna liÄŤnost
3.23% glavni simptomi raka pluca
3.23% medicina my beby
3.23% azbestoza

Ne pitajte me tko je žarko dve krvave ruže, nemam pojma otkud on kod mene.

(Druga stvar, povezana s tim - nisam baš zadovoljan geografskim rasporedom posjetilaca - sve Evropa i Sjeverna Amerika, ništa Azije (osim Turske) i Afrike, ništa Južne Amerike, Australije - ako mi ne vjerujete, evo pregleda zadnje stotine:





Da poboljšam svoju recepciju i u tim krajevima svijeta, stavit ću usput nekoliko španjolskih izraza za razne spolne organe i radnje: concha, cońo, miembro, pene, verga, joder, follar (kineski i arapski ideogrami, te ruska slova ne prežive spremanje, pokušao). Hvala na strpljenju.)


4. Pa eto, drage su mi. Naime, gole guze na golim tetama. Ali dovraga, povremeno moram misliti i na ravnopravnost: uopće mi nije napeto da mi nailaze samo napaljeni majmuni.


Ako vama još koji razlog padne na pamet, javite mi.

Post je objavljen 08.01.2007. u 10:46 sati.