Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

POČELE SU "ČUDNE IGRE" U VEZI KORIŠTENJA SATNICE - TERMINA ZA DRUGOLIGAŠKE FUTSAL KLUBOVE (MNK) ZAGREBAČKOG NOGOMETNOG SAVEZA U DVORANI SUTINSKA VRELA (PODSUSED)

Moramo podsjetiti da je Izvršni odbor Zagrebačkog nogometnog saveza u 2006 god. na svojoj 23. sjednici donio Odluku da satnicu u terminima koje je do sada koristio MNK"Petar RKM" od sada koriste MNK koji se natjeću u 2.HMNL-sjever, jer je MNK"PetarRKM" samovoljno odustao od natjecanja u 1.HMNL sezona 05/06 (nije ni započeo natjecanje a najavljivao da bude). Temeljem te odluke tijelo IO ZNS-a 13. 09. 06. imenuje Koordinatora (izmedu klubova i uprave dvorane) i Tajništvo ZNS-a o tim promjenama obavezuje se obavjestiti ZŠS i Upravu dvorane. Od tada ( 13.09.06.) na veliko zadovoljstvo drugoligaški klubovi koriste satnicu-termine za treninge i utakmice do zadnjeg kola (15.12.06.) uz male probleme koji su se riješili na zadovoljstvo svih zainteresiranih.
Nakon odigranog zadnjeg kola (ostala su četiri termina) do kraja godine inače termini su Srijeda i Petak od 20 do 21,30 sati počele su te "ČUDNE IGRE" koje su se nastavile i ovaj prvi tjedan u novoj 2007 godini . Na upite pojedinih predsjednika klubova ili koordinatora, službenog djelatnika dvorane (za korištenje satnice) u vezi korištenja (još naše) satnice u postoječim dogovorenim terminima dobivamo slijedeči odgovor:" sada više nije onako kako je bilo, ja nisam dobio nikakav još do sada dopis od ZNS-a da vi drugoligaši koristite tu satnicu u tim terminima i da je taj i taj neki koordinator,ja imam napismeno od saveza da to koristi MNK"PetarRKM" i njihov predsjednik je osoba s kojom komuniciram u vezi korištenja satnice u tim terminima (srijeda i petak 20-21.30).
Kako znamo da je sadašnji Tajnik MNK"Petar"-a i predsjednik MNK"PetarRKM"-a i njegova supruga ima iznajmljen poslovni prostor (Picerija) u sklopu dvorane a i prostoriju u dvorani (za pehare ,opremu ,skladište??) koristi MNK"PetarRKM" a još navodno je dotični gospodin u nekom odboru dvorane. Naravno da nije ni čudno što takove odgovore dobivamo od djelatnika dvorane. Smatramo da bi se s ovim slučajem trebali pozabaviti vlasnik dvorane(Grad Zagreb) , i tko plaća satnicu (Zagrebački Športski Savez) kao i Zagrebački Nogometni Savez .
Priča se po gradu da je došao predsjednik zagrebačkog malonogometnog prvoligaša "Uspinjača" prije nove godine pitati za korištenje dvorane (sam klub bi plaćao) i od djelatnika dvorane dobio je odbijenicu sa obrazloženjem da je termine Srijeda i Petak 20-21,30 uzeo gospodin PREDSJEDNIK I TAJNIK u dva kluba za svoje klubove i da će on sam plaćati to iz svojeg džepa (koliko ga poznamo sigurno hoće ???? ).
MISLIMO DA KOMENTAR NIJE POTREBAN - SADA SE VIDI TKO JE GAZDA I KAKO JE DRUGOLIGAŠKIM KLUBOVIMA.

Post je objavljen 05.01.2007. u 09:14 sati.