Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovesearch

Marketing

NISAM U VEZI...U POLUPROIZVODU SAM...NE IPAK SMO SAMO PRIJATELJI

Jučrašnji dan bio je pun preokreta. Ujutro sam se probudio totalno bezvoljan. Ništa , ali baš ništa mi se nije dalo. Raspoloženje mi je popravila njegova poruka... Dopisivali smo se tokom dana , ja sam mu svojim porukama davao do znanja koliko mi je teško i žao što je tako kako je... A on je pak svojima meni vraćao nadu... Jedna od njih je glasila

Zašto si u bedu? Pa ništa se nije promjenilo Žarkec jedan glupasti..."

ŠTO BI TO SAD TREBALO ZNAČITI?? Uglavnom , tokom dana sam razmišljao o svemu , živcirao sam se, tražio sveučilišta u Americi na koja bi se prebacio jer sam stvarno htio otići odavde od svih. Čak sam i mamu pitao šta misli o tome na šta je naravno ona poludjela. Ni danas se još ije oporavila od toga pitanja. Sat vremena sam ju morao uvjeravati da sam se samo šalio.A nisam. Uglavnom , sinoć je bio kod mene... Razgovor nismo nastavili. Ali smo se zato mazili , pazili , grlili i ljubili... Na tome smo stali jer je došao vrlo kasno pa je brzo morao doma. I naravno, čim je otišao krenulo je dopisivanje... Htio sam znati na čemu smo i nakon brooojnih poruka zaključili smo da samo u POLUPROIZVODU!!
A što je to? E pa to sam definirao naravno ja , sigurno ne on.Ali se složio sa definicijom.Dakle to znači da smo zajedno , vjerni jedan drugome , nema drugih tipova ali eto ako se ukaže prilika da se on vrati svom bivšem može to napravit. Onda sam JA NARAVNO dodao da i poluproizvod ima vijek trajanja. I njega smo trebali odrediti danas. To bi značilo da ćemo odrediti vrijeme nakon kojega bi trebali iz POLUPROIZVODA krenuti u vezu... Jesmo li to napravili? NISMO Zašto? Jer je tek u 22.30 završio s teretanom a onda je morao do staraca pa je pitao možemo li susret odgodit za sutra!? Naravno da možemo... Čuli smo se mobitelom i sve je savršeno zvučalo. Slatke riječi , gugutanje bla bla bla. Eh i onda...Maloprije sam mu rekao da mi se javio danas trener bivši iz teretane...I da me pitao jel bi ga htio karat. I naravno da sam mu rekao da sam zauzet , da sam u poluproizvodu i da me ne zanima to. I PAZITE SAD!! Umjesto da bude sretan što sam otpilio ovog ja sam u njegovom glasu osjetio nešto sasvim drugo. I naravno , nakon što smo prekinuli razgovor poslao sam mu sms... I tu je krenulo... Evo cijelo sms-anje pa ako će netko čitat baš me zanima šta će reći na sve ovo...

JA : "Hm Z moj, dok tebe imam nema tog trenera ni tipa kojeg bi ja hebao ni bilo šta drugo...ti si moj jackpot hehe i čuvat ću te koliko god ću moći.Pusa veeelika"

ON : "Hmm...Žarko....Ne znam sto bi ti odgovorio...Tnx full.A s druge strane mi je bedek...Frik jedan"

JA : "Zašto ti je bed?"

ON : "Ahh.Zato koj..ne znam, teško mi je to riječima objasnit..Znaš u kakvoj sam situaciji..I kaj je u meni..Neznam..Ne bi se mogao vezat ak nemam filing takav...Bed mi je to da se jedan veže a drugi ne,to nije fer.Hmm..."

JA : "Čuj Ž,ak je tebi ovo prevelik pritisak bolje je to na vrijeme prekinut.Možemo mi bit samo dobri frendovi.Ne bi htio forsirat nešta jer ne želim bit povrijeđenAli to onda moraš reći.Ja ne tražim od tebe da mi odmah uzvratiš neki filing ali bih htio povjerenje i vjernost.Ako to možeš dat super.Ali ako imaš želju za još nekim tipom ili bi pristao na sex s nekim dobrim tipombez obzira na mene, onda trebamo bit frendovi.Kužiš?"
OPET JA: "Pojednostavljeno: kad jednog dana budeš spreman za vezu bi li htio da ti ja budem dečko ili bi htio još neke ljude upoznat,probat pa onda odlučit.ISKRENO...

ON : "Kužim što kažeš..Zato bi mi bilo bed kad ne bi bili ravnopravni jer ne želim nekom priuštit ono što sam ja prošao a i ti...Daleko od toga da bi htio prekinut svaki kontakt...jer se nismo ni zakačili ni zamjerili nikako...Hm..."

JA: Ti samo trebaš odlučiti što želiš da budemo..pitanje za milijun kn.Ili ćeš dobiti milju ili 32000 kuna.Svakako dobivaš, ne gubiš.Ali nakon odgovora nema povratka"

ON: "Najiskrenije sad!Koliko te sad znam, nisam upoznao nekog ko mi po karakteru bolje paše..I slatki si jako :) No, neka veza može bit u smislu sexa,možda cuga koji put.Kužiš Žarkec,meni je bed ipak,zbog godina..U Zg me dosta ekipe zna i ne mogu si dopustit izlazak takav.Preočito je.S druge strane,imam tri banke i doma me gnjave za curu.Tak da mi je u glavi zbrka...Nejednostavna"

OPET ON : Hehe uložio sam jockera..U vezi sam bio i bilo mi je super..No,ja sam tog konja zavolio!To mi je ok u vezi i htio sam samo njega. Sad se ne mogu opustit i opet zavolit namjerno i zato mi je bed ući u vezu jer ne bi bilo fer prema drugome

JA : "Sve 5! Drago mi je da smo to KONAČNO riješili.I što si bio iskren.Drago mi je što smo se upoznali i...zbog puno toga mi je drago.Na drugu stranuzbog puno toga i žao jer prestaje jedna lijepa priča.Ali, nisam mali i znam da život nije bajka i nemaju sve priče najsretniji kraj.Al ti ćeš uvijek biti moj Žarko.

ON : Opet mi je bed ako kažeš da je to nedobar kraj..Svakako mi je sad bed

JA: "Razlozi su ti ok.Osim onog s curom.Taj je stjupid.Nemoj se ženit na silu.Ja tebi stvarno želim svaku sreću u životu.I ak ćeš ikad bilo šta trebat ja ću ti uvijek biti tu.Što se kraja tiče, rekao sam da nije NAJSRETNIJI, ali nisam rekao da je NESRETAN.Uzeo si 32000 kuna, dobro ih investiraj i doći ćeš do milje.

ON: Zvuči mi ovo ko kad sam se posvadio sa bivšim i rekli si SRETNO I UŽIVAJ..A ja to ne želim da si mi kažemo. I znam da sam nenaspavan :)

OPET ON :Hehe kakve imaš dobre milijunaške brije.To me nasmjehnulo malo..Xe možda sam se na vrijeme povukao dok nitko nije stradao...Stvarno bi bio tužan da ti priuštim sranje...Ne bi si mogao oprostit jer to si najbolja osoba koju sam upoznao i to nikada ne zaslužuješ

JA : Nije ovo kraj ali...idi spat sutra ćemo dovršit ovo.Najvažniji dio smo rješili.Sve drugo je sad uljepšavanje.A to budemo sutra. Pozdravlja te moj miskec

ON : Mishkeec!Veliikii ;) grr.. Okej riba,malo po malo i budemo znali di smo.Hm a do tad moram pavat jer se budim ranije od tebe...Pusek u noooooc zarky !

JA : samo ovo prije sna.Razlozi koje si naveo stoje i na putu do prijateljstva.I to je ono što me najviše rastužujeBojim se da ćemo postat kroz neko vrijeme samo poznanici.Ali to je život.Pravila kažu da na milijunsko pitanje nakon KONAČNOG odgovora nema povratka.A realnost kaže da se 32 000 kuna brzo potroše.

ON : Hm malo mi nije ok tvoj a pretpostavka.Teško je predvidit budućnost,al ne bi volio da dođe na to što si rekao.Miskec,idem spat i vidimo se.Noćkaj fino

JA :Ak misliš da nije ok morat ćeš ju pobit sutra.ako to uspiješ svaka čast :) jer i ja ću reći svoje argumente.A ipak sam među najboljim govornicima u državi.

ON : Bumo se nadmetali onda sutra...Hehe pa da vidimo.A sad fakat noć Ž...

JA : Da, noć.Dobro se pripremi.Nikad, ali baš nikad nisam izgubio.Nikad nikome ne puštam.Ne podnosim poraz.Ali htio bi da u ovom ipak ti pobjediš.Laku noć,PRIJATELJU!

ON : Žarko odi u kurac! :) Nemoj me zvati prijatelj kad imam ime koje smo si dali - ŽARKO! Laka tgi noć i vidimo se i čujemo

JA : ŽŽŽŽŽŽ AAAAAAA RRRRRRRR KKKKKKK OOOOOOO THE FRIEND... the greatest, the coolest, the most handsome and the sweetest friend I ever had. Goodnight

ON : Beeee :) Noć

JA : Noć


I eto....šta sad da ja kažem na sve to....Pa sve to je sigurno znao i prije 2 mjeseca...Zašto sam se ja morao tako zagrijat i skoro i zaljubit i da mi se onda ovo desi....????!!!!
Pa to stvaaaarno nisam zaslužio.... Idem spavat pa ću sutra opet cijeli dan razmišljat o tome i razbijat glavu. Jel ima netko da je ovo pročitao i da ima svoje mišljenje???

Post je objavljen 05.01.2007. u 01:46 sati.