Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*...just follow the day and reach for the sun...*



aaah.prvi post u 007oj godini :). nije da nisam htjela pisat,al sam se odma nakon božiča razbolila i nisam imala snage ni volje baš nešt..i sve mi bilo mutno pred očima,pa ko zna o čem bi vas obavjestila hehe :D...i još uvjek me drži ta prehlada il kaj več,jooj užas.potrošila sam hrpu maramica ovih dana,naravo onih dizni mirišljavih,čak sam i čaj pila koji inače ne pijem baš i svašta.ma bude bolje več,kak ne ;).

nadam se da mi ove godine ne bude vrjedilo ono da mi bude onakva kak sam ju dočekala...jer sam bila doma,sama, uz filmove,muziku, kolače i francusku salatu... kad sam skužila da je ponoč taman sam gledala *vječni sjaj nepobjedivog uma*,obožavam taj filmič i jako mi je ljepi uvjek.ooo najs :). ma nije mi bilo loše,al to kak sam bolesna bila i sve pa nije bio baš neki ugođaj :/. al imala sam crvene čarape. i prva mi je čestitala baka :D. pa sad,bumo vidli. hehe. al iako početak nije baš bio najbajniji,imam neki dobar osječaj za ovu godinu.evo svi dani ovaj tjedan su mi bili popunjeni,stalno sam negdje bila i sutra idem na 3 dana u osijek (pa mašem žoržu,betty i shine i nadam se da budem ih upoznala ,juhuuu :D!!),kod obiteljskih frendova jednih,nismo jedno 4-5 godina bili pa nas malo zovu. baš se veselim. a planirala sam i za fax malo učit,al to je sad u drugom planu,ne bu dobro,ups :p. i još me muči kak ču izdržat 3 dana bez interneta. oo da,znam da sam ovisna,al kaj mogu. najviše vremena tu provodim zbog dragih ljudi pa mi se valjda oprašta :D...al 3 dana...triii...uh uh x).i da,bila sam na jednoj kavi jako ljepoj,jer sam bila hrabra,uuh 8)..ja bi opet.

a ovih dana sam si malo razmišljala i o toj prošloj godini...sve u svemu,zadovoljna sam jako...za dosta dobrih stvari sam si sama zaslužna i to mi je super.
od početka godine su počele neke promjene. inače često pamtim datume vezane uz neke sitnice,pa znam da sam se prije godinu dana točno šišala. :) imala sam oduvjek dugu kosu i onda je bio šok kad sam se pojavila s napola kračom.hehe.al meni je baš fora bilo,pa za promjenu. pa sam se brzo i spirsala. a godinu sam obilježila tak da sam se na kraju i tetovirala. godina je počela ,kolko se sječam,veselo. stalno neki koncerti. izlasci s curama s faxa,sve je bilo super. zaljubljena naravno u frenda,jaaako sam sretna bila,nisam mu rekla,al je on znao,sigurna sam i opet me indirektno udaljio od sebe. ili sebe od mene. no,da. al ipak me to prošlo nakon par mjeseci pa je sad sve u redu,super smo si. /i još jedna priča kakve mi svi uspiju prodat -nije za vezu,da bi mjesec dana nakon toga uletila jedna cura s kojom je i danas.nije bed,drago mi je zbog njih :).
prošle godine sam 5 puta prešla granicu,nisam došla dalje od austrije,heh, 4 puta u šopingu i jednom na koncert. / ove godine ipak ciljam barem na sarajevo,prag i london,od ovih preko granice. i još večinu gradiča ljepe naše :) /

bila sam na puno puno koncerata. a kad ih volim :). najdraži -tool,deftonesi, smackdown,sizif, belfast food,ramirez, organizirani kaos festival, antenat, letu štuke, svadbasi plus još svaki hardkor koncert u močvari i svaki na koji sam opčenito išla i plesala..volem to.
od sredine 8.mj napisala sam 18 postova zahvaljujuči kojima sam virtualno upoznala puuno divnih ljudi,neke sam čitala i prije otvaranja svog bloga. bila na 2 blogerske kave. /ove godine želim bar 22 ;) /.
ljubila sam se zapravo nula puta. 0. o da,bravo ja :D. ove godine bi trebala poradit na tome da malo više. hehe.ovo je sramota ajme.grlila sam puno. i ja druge i oni mene.najs.
imala sam 20ak rajfova. neki su se potrgali,neke sam podjelila,a neki su eto dio moje svakodnevne garderobe. da odem bez rajfa bila bi ko bez glave :D.
kupila sam si 1 bicikl najljepši, jednog starog se rješila, na vozački za auto nisam išla.vozila se i na pravom velikom čoperu,preeedobar filing,hoču opet.
jednom sam se i napila.tj napili su me :D.
izgubila 1 dragu osobu,dedu. od nekih se s vremenom udaljila.ili oni od mene,ovisi kak gledamo.
dobila više ,nadam se,pravih prijatelja, koje najviše volim.
počela vodit program na radiju. u tome želim uživat i dalje. i uživam u svemu opčenito,malim stvarima.

smijala sam se jako puno.i glasno. veselila se isto. sjajila.i bila zvjezdasta točkasta i prugasta.nekad sve zajedno. i šarena sam bila. nadam se da mi neče bit problem ni u ovoj godini,dobre stvari prenosim i dalje.

eh,da,da ne zaboravim,po magazinu TIME proglašena sam (kao i večina vas ;) )za osobu godine! oo da..zato jer pišem blog,imam profil na majspejsu,koristim se youtjubom i sudjelujem u stvaranju budučnosti....internet je budučnost,kažu.... (to ču reč u svoju obranu i kad me budu prijavili za odvikavanje od svega toga :p..)

i da,želim svima najveseliju i najšareniju ovu godinu...i da se puno družimo :).

Post je objavljen 04.01.2007. u 23:53 sati.