Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

Kratko i jasno - NIŠTA ilitiga PUN KOMENTARA

UVODIč
Sve smo vas prevarili! SVE! Promjena još neće bit uskoro, mislim nie bilo namjerno al jbga sha sad.. Nego ja sam htjeo reć da nikada, baš nikada nismo bili toliko zapušteni kao sada.. tako sam nesretan i duša me boli.. jednostavno mi se srce para dok ovo pišem i suze mi naviru na oči. NEmogu vjerovati, jednostavno nemogu i plačem i plačem i plačem i još jednom plačem da ne bude tri puta............
.............neeeeee, zapravo me boli briga i još neke stvari al je prosto.. Htjeo sam samo reć da će na ovaj post komentare ostaviti ljudi koji i dalje žele ovako posebno ultra smješne posteve, zato ilitiga stoga OsTavLJajTe komenTArE! ili nemojte - vaš izbor.
STArA PriČA
Jedne večeri, sjećam se kao dae to bilo juče', dada 15.4.2005., maturalna zabava ETŠ-a u Fun Academyu, sve je bilo predivno. Prvo u cjenjenom nam Lovranu moj rođendan. Zabijanje do übera, onda otišli ekiparoši na bus, a ja izvisio, neznam kako nisam stigao bus, pamćenje izbljedilo.. došli mi do Funa čak i pozivnicu izgubio.
UBRZAJMO MALO STVARI
Našeg dragog prijatelja Vekija, koji je sada nažalost u bolnici.. Drag dečko svima, sve samo najbolje o njemu za reć, dobar kršćanin (iako to nie nužno dobro) i tako to. Neznam kako se uspjeo ozljediti nedavno na motoru kad je doživjeo još gore stvari ove večeri koju ću vam ja ispričati: dakle zmija ga je progutala... i ispljunula! to bi bilo to u vezi toga!
A sada kako je Diego postao brijač? ne misli se na brijač kao brkovi, brada, pas i ta brijanja, nego više fun, ambasada i tako to. Znači Diego metalac zamijenio marte za brijačke hlače s nekim brijačem (a za tog neznam dal je brijo brkove etc.). Ali kako smo opet vidjeli marte na njemu i zašto je ušao mokar na voloskom u autobus? Pa odgovor je vrlo jednostavan: prebio brijača nakon pol sata (shvatio da je previse gazio svijeta u njima) i uzeo i hlače i marte. I on i mići Igorić doplivali do voloskega s preluke.. Kako ste se uopce mogli pitat onakva pitanja??
Dobro ovo je bio istiniti događaj a sada jedan
NEISTINITI DOGAĐAJ (ŠATRO)
sve je istina na ovom blogu, barem se temelji na istini..
Mala Anamaria bilae oduviek kršna djevojka, malo neupućena u današnji svijet ali ipak je voljela bubati napamet. A pogledaite ju danas, piše prekrasne pjesme koje se nisu proslavile samo zato jer su pisane na toalet papiru, a papir u školjku završi, a prie školjke neću reć gdje.. Sretan svima Božić! sam jednom uspio procitat na jednoj pjesmi, al kad sam vidio kuda tai papir ide, vjerujte, nisam htjeo gledati, a nebiste ni vi! Pitate me kako znam da su prekrasne pjesme? Ehh jednom mi se nie posrećilo, al jbga. Jest da se nekada probudim obliven znojem al sta sad. Bit će bolje.. Da komentari toe nesto sto ja zelim da vi svi ostavljate.. a znam da ce sigurno jedna osoba kojoj je stalo do mene (i meni do nje) ostavit komentar. Ae sad pozdrav i sretno!
lmsa aka saki

Post je objavljen 04.01.2007. u 23:47 sati.