Kada sam se okusio hrane oči,nos i želudac su postali nezasitni.Dobro sam se nosio i odupirao navali proždrljivosti,znajući kakve posljedice bi moglo imati pretrpavanje.Pravim male obroke od juha i sluzi žitarica,a najbolje podnosim "keške" i kaše od žitarica.Jednom obroku nisam mogao odoljeti,volim plodove mora i hobotnicu ispod sača pa sam se juče upustio u avanturu zvanu sač.U početku sam jeo malo i lagano međutim brzo sam se zaboravio i natrpao želudac.Cijelu noć nisam mogao spavati.Danas sam puno pametniji.Lako se upadne u takve zamke jer poslije toliko dana gladovanja apetit je nezajažljiv.Treba strpljivo i polako unositi manje količine hrane koja je lako probavljiva u više
malih obroka,da bi se izbjegli grčevi u predjelu želudca kao i tegobe u donjem dijelu trbuha kao i pri stolici.Za doručak primjenjujem jedan tradicionalni recept naših starih:zove se "rastarič."