Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/12waterpolo

Marketing

nova godina

e pa evo hvala svima na komentarima ovaj put ih je bilo preko 100 hvala! jooooj počela je još jedna godina i znate šta počela je katastrofa! to je baš jadno kao nova godina kao će se nešt promjenit ma vraga ništ se ne mjenja preko noći pa ni novogodišnje! i bezveze se nadaš da će bit bolje a na kraju bude još samo gore užas! Svi kažu da im je doček bio super al meni je samo jedan dio bio super srugi mi je upropastila jedna osoba ili kako ona kaže upropasto sam si ga sam pa naravno uvijek ja kriv klasika! i još sam moro slušat cajke u novoj godini jer je to kao veselo užžžžasssssss i onda nek neko kaže da je godina počela dobro!
jedino dobro super sam se zabavio s petrom dukom i anyom u utorak u gradu bilo je baš ludo iako je i to neko uspio upropastit! e i eto malo se čujem s anom! a loše stvari neću ni pisat previše ih je a boli me ruka ovo što sam napiso to nije ništ!
Jučer smo bili u varaždinu na utakmicama prvu smo dobili 33-3 a drugu 34-2 i kak brkić kaže izašo sam iz krize počeo sam zabijat jučer sam dao 4 komada al sam imo više blokova nego šuteva i naravno da me zadnji nezgodno pogodio i sad me boli ruka jooooj a baš sam u utorak bio na masaži i više me nije ništ bolilo a u busu je bila šprdnja živa i eto malo su me oraspolažili! iako sam bio jako živčar zbog jedne osobe! danas ću spavat pogledat Tree Hill koji nisam i ovaj koji će bit danas i ić na trening, sutra ću ili van ili na klizanje a u subotu idem s vanjom, petrom, dukom i anyo valjd na klizanje! a u nedjelju na skijanje iako nema snijega i ja mislim da ćemo se mi kupat u blatu a ne skijat al dobro! ajd ništ pozzzz svima!

Post je objavljen 04.01.2007. u 11:52 sati.