Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Danijela Barišić: Vrijeđaju me jer sam došla iz Bosne

Tekst u današnjem «Jutarnjem listu» «Đakićev sin se tukao, a jedini nije prijavljen» čije je tvrdnje policija pobila i oprečne tvrdnje policije i pretučene djevojke Danijele Barišić te reakcije javnosti i njezinog očajnog oca koji tvrdi da «lokalni moćnici mogu što hoće» ponukali su nas da u bolnici razgovaramo s Danijelom.
fotografije:Virovitica.net

pitomača pitomača


Danijela, što Vam dogodilo te večeri u Big Benu, kakva je bila atmosfera?
- Sve vrijeme smo ja i moj dečko Matija zapravo bili na Trgu gdje smo i dočekali Novu godinu. U Big Ben smo otišli tek nakon ponoći, na piće. Kada smo došli svima smo čestitali Novu godinu pa i Jopiću jer smo si mi dobri i nikada prije toga se nismo posvađali Stali smo za šank i htjeli na brzinu popiti jer je bila velika gužva da se nisi mogao okrenuti.
Hrvoje je stajao za šankom?
-Ne on je stajao u separeu do šanka.
Kako je onda došlo do konflikta?
- Tamo nije došlo do sukoba s Jopićem. Do nas je došla Marina, kćerka Miljenka Gustina pa me počela vrijeđati. Psovala mi je srpsku mater i sve po spisku i rekla da sam Bosanka i da šta imam tu raditi. Znam da je trudna pa sam je pitala: Što ti je? Da ti nisu hormoni proradili na što je ona meni opalila dvije šamarčine. Iskreno, htjela sam ju lupiti jer ne dozvoljavam da me netko vrijeđa. Zamahnula sam rukom, ali je njezin dečko Kvačak stajao iza mene, primio me i hiti tamo pod pikado. Ja nisam jedina cura koja je dobila batina od njega, to zna cijela Pitomača. Onda me je bacio niz stepenice van. Zamolila sam da me pusti unutra da uzmem torbicu i da poslije više nikada neću nogom stati u Big Ben jer je na mene išao i Kizo, šef Big Bena. Dva puta sam ušla unutra da uzmem svoju torbicu i dva puta su me izbacili. Na kraju sam ušla sam s druge strane.
Pa, kada je onda došlo do sukoba s mladim Đakićem?
- Prvo sam otišla na hitnu i tamo primijetila da mi je netko ukrao mobitel pa sam sve otišla prijaviti policiji. Ispitivalo me je četiri policajaca koji su ispitivanje u jednom trenutku prekinuli jer su im dvije djevojke došle čestitati Novu godinu. Ljubili su se i grlili a ja sam morala čekati…
Nakon toga otišli smo u «Galaxi» jer je moj dečko htio konačno popiti piće kako treba jer sada tri godine kako smo zajedno. Rekla sam u da je sve puno i da više nigdje na miru ne možemo popiti piće. Kud god da krenemo gužva je. U «Galaxiju» nismo bili dvije godine jer tamo dolaze klinci, a ipak smo odlučili da odemo na pet minuta. Čim smo ušli unutra vidjela sam Đakića kako ide prema nama, gura se. Primio se za bundu, udario i otkinuo naušnicu s uha. Bacio me dolje na pod, udarao rukama i nogama po cijelom tijelu…
Što Vam je rekao?
- Da sam mu ja navodno čubu razbila.
Jeste li Vi bili pijani?
- Ne, nisam. Inzistirala sam da nam daju alkotest, ali je policija rekla: Mlada gospodična, to nije potrebno.
Jeste li imala i ranije sličnih situacija?
Ne, bila sam napadana, ali nije bilo tako strašno.
Kako ste sve to doživjeli?
- Odvratno, kao neko zlostavljanje. Mislim da ima neka politika veze s tim.
Jeste li u nekoj stranci?
- Nisam, to me ne zanima. Ali me je Marina Gustin vrijeđala jer smo došli iz Bosne. A to nije bilo prvi put da me netko tako vrijeđa.
Goran Gazdek
Virovitica.net

Post je objavljen 03.01.2007. u 20:40 sati.