cerekcerek,broken1girl.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken1girl

Marketing

Love,love,love only love cerekcerekcerek


Najprije bih vam zaželjela sve najbolje za Novu 2007 sa malo povećim zakašnjenjem,svima vam želim od srca only the best =))
Novu sam proslavila u društvu najboljih prijatelja,i svoje najbolje prijateljice Kim (to je naš zajednićki nadimak,ali to sad nema veze.)
Bilo je divno,ja sam prespavala kod nje i tako smo ćule do 5 sati ujutro party
Gledale smo mrak film =)) i ono mi tako gledamo film kad ono ja od jednom pitam koliko je sati a ono bilo već 12.06 grrrr Nova je već tu hiihhi i tako onda uslijediše ćestitke. kiss smijeh
Kod Kim nije bilo nikog doma takko da nam je bilo još bolje......mama i tata su joj otišli na bal....kao ćekat Novu i luuudnica =))
Vani su užasno pucali grrrrr....ne volim baš to....
A sad da naslov =))) rofl
Love,love,love only love cerekcerekcerek
Da,da,da ja sam takkko sretna jeee evo vam izvješće o onom mom tipu.
Njega sam nazvala..... My Love.... mislim nadimak =))
A svog bivšeg da,da onog o kojem sam vam također prićala ....My pretty boy......naravno nadimak!!!
Možda se pitate zašto vam govorim i o svom bivšem e pa sad ćete shvatiti........udobno se smjestite jer slijedi pravi ljubavni trokut između mene,my love,i pretty boy-a tj.mog bivšeg!!!!
Ovako negdje od prilike 3 tjedana sam ja shvatila da sam zaljubljena u jednog totalno dragog i slatkog dečka ali ja nisam znala dali će mi ta ljubav biti uzvraćena(My Love).
I mislila sam samo na njega i na to dal će biti šta od toga............i sami to znate ali onda..... od jednom clip pojavi se moj bivši moja davna ljubav nezaboravljena ljubav rolleyes......i sad sam ja u nekom ljubavnom trokutru nut
I ja sad neznam kaj da radim...... znam da sam zaljubljena u .....My Love...
i on mi je rekao da je i on u mene i sad tu nema problema mislite da kaj ja ćekam..
Onda se javio moj bivši i kaže mi da još uvjek misli na mene i da mu se još uvijek sviđam,Bože......namcorsrce mi je takko zatreperilo kad sam to ćula...
Dvije godine u mom životu nije bio ni jedan dečko koji me je stvarno zanimamo sve su to bili glupi mali flertovi..
A sad su tu dva i oboje su mi urnebesno dragi..i gluupa sam i neznam........ i tako je to jadnoo i zato vas molim da mi vi pomognete i date svoj mišljenje,neki mali savjet......

Ljudi budite mi dobro....vaša zaljubljena girl.....


image hosted by ImageVenue.com

Zaboravih reći Hippy u prošlom postu u komentarima si mi napisala citiram:i slobodno nekad prekrsi i ne igraj na sigurno.E pa hippy to sam i ućinila....Hvala!!!!!
Iako sam možda trebala trunčicu napraviti drukćije i ne sresti se sa svojim bivšem ali ipak..to je bila sudbina.


Post je objavljen 03.01.2007. u 20:11 sati.